St Paul De Vence

Firmatur til St. Paul De Vence! Nydelig mat og arkitektur

Følg god mat og drikke, nydelige steder og stilige opplevelser med en firmatur til St. Paul de Vence!

Omkranset av middelalderens høye murer finner man en ekte provinsiell perle. Saint-Paul de Vence er definisjonen på en pittoresk fransk landsby. Planlegg neste firmatur til St. Paul de Vence for en opplevelse som balasnerer faglig utvikling med kulturell fordypning.

Ta kontakt

En firmatur til Saint-Paul De Vence er en perfekt destinasjon for gode gruppeopplevelse.

Her blir man ikke forstyrret av det raske tempoet som preger hverdagen hjemme. Senk skuldrene og nyt livet i ekte fransk stil.

Alt foregår i et rolig og behagelig tempo, fra sykkelturer utenfor landsbyens høye murer, til vandreturer opp fjellsidene mellom olivenlunder.

Hva med privatundervisning i det tradisjonelle boulespillet Pétanque på Place De Gaulle? Eller lære å lage autentisk fransk mat av Michelin-kokken Alain Llorca? Mulighetene for gruppeaktiviteter er mange.

Inngangen i muren fra vest viser tydelig at Saint-Paul en gang i tiden var en bastion. Høye murer og forsterkede buer er det første som møter deg når du tar deg inn Porto de Vence. Allerede her kan man forstå hvilken rolle denne lille landsbyen har spilt i historien.

Firmatur til St Paul De Vence

Innenfor murene står tiden stille. Trange gater med steinhus på begge sider er et dominerende syn i alle retninger. Midt på dagen kan man høre klokkene ringe fra klokketårnet, og på stille dager kan man høre den melodiske lyden fra fontenen på Place de La Grande Fontaine. Byen med sin rike historie tilbyr en unik blanding av kulturelle inntrykk og avslappende luksus. Perfekt for de som ønsker en firmatur kombinert med teambygging og livsnytelse.

Ta gjerne en guidet tur

I løpet av deres firmatur til St Paul De Vence så legg gjerne opp til en guidet tur gjennom landsbyen og opp Chemin Sainte-Clair, til Maeght Muséet som huser en av de største europeiske kunstsamlingene fra det tjuende århundre. Vær med og ta turen tilbake til fortiden i Musée d´Histoire Locale, hvor du kan møte alle som har vært med å forme historien til Saint-Paul. Ta inn atmosfæren av de koselige gatene og føl på den inspirerende auraen som har tiltrukket kunstnere som Picasso og Matisse.

Spaser gjennom Rue Grande

Stå opp tidlig en onsdagsmorgen, og spaser gjennom Rue Grande til lyden av landsbyen som våkner til liv. Avslutt spaserturen på markedet, hvor lokale råvarer er midtpunktet. Her kan du finne alt fra grønnsaker og blomster, til lokalprodusert olivenolje, krydder og konfekt. Nyt det med det samme, eller ta med deg en liten bit av de stolte franske håndverkstradisjoner hjem. La sansene vekkes av den friske duften av urter og nybakst mens du mingler med teamet og lokalbefolkningen i denne byen.

Stolt vinkultur

Som alle franske landsbyer med respekt for seg selv, er innbyggerne i Saint-Paul De Vence veldig stolte av sin vinkultur. Landsbyen har en sterk tradisjon for egenproduksjon av vin, helt siden romerne brakte kunsten med seg. Avslutt en dag med konferanse i Le Petite Cave de Saint-Paul, en vinkjeller fra 1400-tallet, hvor man får smake på regionens utvalg av rød, hvit og rosé. Kjenn på historiens sus mens dere nyter hver dråpe, og lær hvordan druene nøye pleies for hånd og dyrkes under den ideelle provencalske solen for å produsere viner som speiler landsbyens sjel.

Gastronomiske gleder

Regionen er uten tvil berømt for sin matkultur. Under en firmatur til St. Paul de Vence kan man få tradisjonelle franske retter med ingredienser fra Middelhavet, samt nyte retter som Ratatouille, Bouillabaisse og andre kjente matretter. Når det gjelder restauranter, er St. Paule de Vence hjem til noen virkelig unike spisesteder, som gjerne er høydepunktene på noen av våre firmaturer. For de som søker en Michelin-opplevelse er det også utmerket utvalg av disse. Disse restaurantene er verdt å besøke, og de gir en smak av det lokale kjøkkenet mens de også tilfredsstiller kravene til kulinarisk fortreffelighet. Se den fantastiske Michelin guiden over St. Paul de Vence her!

En firmatur til St. Paul de Vence er ikke bare en investering i bedriftens velvære og samhold, men også en anledning til å koble av og la seg inspirere av den franske rivieraens tidløse skjønnhet. Gå deg vill i labyrinten av gater og smug, og opplev arkitekturen som ikke har endret seg siden middelalderen. Kunst, kultur og små hager som bugner av blomster, er blandet sammen til en opplevelse du kommer til å huske lenge etter flyet har landet i Norge.

Ta kontakt

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt