Cannes

Firmatur til Cannes! Fiskelandsbyen kan by på mye mer enn bare internasjonale filmstjerner!

En gang i året fylles byen av internasjonale filmstjerner fra hele verden, og resten av året får alle andre muligheten til å leve som Hollywood-stjerner. I Côte D’Azure på den franske rivieraen finner man den sjarmerende byen Cannes.

Ta kontakt

Cannes er kanskje best kjent for sin store internasjonale filmfestival som arrangeres hvert år, men med sine hvite sandstrender, vannsportsaktiviteter, gourmetmat, natur, kultur, og historie kan denne lille, tidligere fiskelandsbyen kan by på mye mer enn bare internasjonale filmstjerne. Med en overflod av aktiviteter, matopplevelser og mulige utflukter er Cannes en perfekt destinasjon for en firmatur med god balanse av aktivitet og avslapping.

For å få et overblikk over byen, kan man ta turen opp gamlebyens snirklete gater til man kommer til ruinene av et slott. Her oppe har man kanskje Cannes’ beste utsikt, med hele byen liggende for ens føtter. Spaser ned Boulevard de la Croisette, hvor man har byen på ene siden, og havet på andre. Med store yachter og seilbåter som dominerer horisonten, er det tydelig at idyllen ved den franske rivieraen tiltrekker seg mennesker av alle slag. Stopp opp på en av de utallige gatekafeene ved bulevarden, bestill et glass av den lokale rosévinen, og se på menneskene, i Cannes er man for å se og bli sett.

Byen byr på mat i alle tenkelige variasjoner, men den riktige gourmand tar turen ned Rue Meynadier. Her ligger gourmetrestaurantene på rekke og rad, med alt fra autentisk fransk til fusion, man finner alltid noe som frister.

På morgenen tar man en av fergene ut til øygruppen Îles de Lérins som ligger ca. fem kilometer fra kysten. På den minste av de fire øyene, Saint-Honoré, finner man slottsruiner og et kloster. Fra klosteret selger munkene egenprodusert klostervin, mat og suvenirer. På naboøya, Saint-Marguerite, finner man flere restauranter, barer og opplevelser. Ta med dykkemaske, snorkel og badetøy, rundt øya er det nemlig perfekte forhold for å snorkle. Før man forlater Saint-Marguerite må man ta en tur opp til fortet hvor mannen med jernmasken satt fengslet.

Har man lyst på fart og spenning på vannet, kan man leie en luksusyacht for en dag og ta med seg gruppen ut for å oppdage Azurkysten fra sjøsiden. Ønsker man heller å se litt av den franske rivieraen i et roligere tempo, finnes gruppeturer både i kajakk eller på padlebrett. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vil man ha et lite avbrekk fra alle aktivitetene og vannet når man kommer i land? Gå opp bakken til La Croix-des-Gardes, et skogsområde over Cannes med ville blomster, store trær og en spektakulær utsikt. Her kan man virkelig roe helt ned og kjenne at man lever.

Høres Cannes ut som en bra tur for ditt firma? Ta kontakt med oss i Signaturreise og vi skreddersyr en tur til ditt budsjett og dine behov.

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt