Kickoff

Planlegger du kickoff for teamet?

En kickoff er en samling der man starter opp et nytt prosjekt eller en ny aktivitet. På en kickoff møtes alle som skal være involvert i prosjektet eller aktiviteten, og man diskuterer hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre hva, og hva som er målene for prosjektet eller aktiviteten.

Ta kontakt

På en kickoff kan det også være relevant å gjennomgå planer og tidsplaner for hvordan arbeidet skal gjøres, samt å diskutere eventuelle utfordringer eller risikoer som kan dukke opp underveis.

I tillegg kan det være lurt å sette av tid til å gjennomgå regler og retningslinjer for hvordan man skal samarbeide og kommunisere underveis i prosjektet.

En kickoff kan også være en god anledning til å knytte kontakter og bygge teamet, gjennom å lære hverandre bedre å kjenne og å diskutere hvordan man kan støtte hverandre underveis i prosjektet.

Planlegger du kickoff for teamet?

Kickoff aktiviteter

Teambuilding aktiviteter: Det kan være lurt å sette av tid til teambuilding aktiviteter, som å lære hverandre bedre å kjenne eller å jobbe sammen på en utfordrende oppgave. Dette kan bidra til å knytte bånd og bygge teamet.

Kickoff fest

En kickoff fest kan handle om å feire starten på et nytt prosjekt eller en ny aktivitet, og å markere at man er klare til å sette i gang. Det kan være en god anledning til å knytte bånd og bygge teamet, gjennom å ha det gøy og nyte hverandres selskap.

På en kickoff fest kan det være aktiviteter som sosiale spill, mat og drikke, musikk eller underholdning. Det kan også være en god anledning til å invitere kolleger fra andre avdelinger eller fra andre selskaper, for å knytte nye kontakter og utvide nettverket.

Hva man gjør på en kickoff fest avhenger av hva som passer for det aktuelle teamet og prosjektet, og hva man ønsker å oppnå med festen. Det kan være lurt å involvere teamet i planleggingen av festen, slik at alle føler seg inkludert og at det blir en fest som passer for alle.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt