Budapest

Firmatur til Budapest, En kort flytur fra Norge!

Budapest kalles Øst-Europas Paris, og er en spennende og vakker by – en av Europas største. Byen byr på en spennende blanding mellom asiatiske og europeiske kulturer. Her kan du bo billig eller eksklusivt, spise godt, oppleve kultur og unne deg spabad for en billig penge. Alt dette en kort flytur fra Norge.

Ta kontakt

Byen Budapest deles i to av elva Donau; med den mer eksklusive delen Buda på vestre side, og den mer sentrumsnære Pest på den østre siden. Flere broer forbinder de to bydelene og det er enkelt å ta seg mellom de to til fots. Den vakre Széchenyi-broen var første link mellom disse bydelene.

Donau flyter videre fra Budapest gjennom Bratislava og Wien, hvor man kan reise med båt for en sjarmerende tur.

Resten av Europa ligger innen rekkevidde med tog. I Budapest finnes det et bredt utvalg av guidede turer. For grupper anbefales en kveldsvandring, som tilbyr enestående muligheter for å fotografere byens praktfulle arkitektur. Ikke gå glipp av en tur med Millennium Underground Railway, verdens nest eldste undergrunnsbane.

Byen har storslagen arkitektur, imponerende kirkebygninger og dampende spabad, og det er lett å forstå at den fikk plass på UNESCOs verdensarvliste

Budapest har historie fra romersk tid, og var en gang blant Europas mest betydningsfulle byer. Det tidligere kongelige palasset fra 1200-tallet huser nå to museer og nasjonalbiblioteket. Széchenyi-badet er definitivt verdt et besøk; her finnes 18 bassenger som holder 38 grader året rundt. Et slag sjakk på flytende sjakkbrett mens snøen laver ned i trærne utenfor er en uforglemmelig opplevelse.

Koselige små gater og smug, stemningsfulle puber, koselige hoteller og gode restauranter preger byen

Ungarsk kjøkken er en rik blanding av kulinariske påvirkninger fra Asia, Frankrike, Tyskland, Italia og slaviske land. Eksempler på lokale delikatesser inkluderer fylt csülök (suckling pig) og et utvalg av savanyúság (syltede grønnsaker). En mat- og vinsmakingstur gjennom byen er en utmerket måte å oppleve dette mangfoldet på. For shoppingentusiaster tilbyr Deák Ferenc utca et bredt utvalg av kjente merker. Når det gjelder suvenirer, er porselen, varer med tradisjonelle broderier, samt ungarsk mat og vin, perfekte gaver å ta med hjem. Ikke glem å besøke den berømte mathallen som ligger på Pest-siden av Frihetsbroen, en ekte kulinarisk skattekiste.

Frister en firmatur til Budapest? La oss i Signaturreise planlegge et event som passer perfekt for din bedrift. Det kan være en faglig tur, eller vi kan ha fokus på teambuilding. I Budapest får vi tilrettelagt alt etter behov og ønsker!

Møt våre norsktalende guider i Budapest!

GOURMET WALK I BUDAPEST

Kulinariske opplevelser!

I Budapest legger vi opp til en kulinarisk vandring som avsluttes i en hyggelig lunch

TRABANTBILKJØRING

Teambuilding i Budapest

Den finnes en rekke av aktiviteter i Budapest. Hvorfor ikke kjøre Trabantbiler opp til vingården?

LUNCH PÅ VINGÅRD

Omvisning og prøvesmaking

Besøk en hyggelig familiedrevet vingård hvor dere får omvisning, prøvesmaking og en hyggelig lunch omkranset av vinranker

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt