Budapest

Firmatur til Budapest, En kort flytur fra Norge!

Budapest kalles Øst-Europas Paris, og er en spennende og vakker by – en av Europas største. Byen byr på en spennende blanding mellom asiatiske og europeiske kulturer. Her kan du bo billig eller eksklusivt, spise godt, oppleve kultur og unne deg spabad for en billig penge. Alt dette en kort flytur fra Norge.

Ta kontakt

Byen Budapest deles i to av elva Donau; med den mer eksklusive delen Buda på vestre side, og den mer sentrumsnære Pest på den østre siden. Flere broer forbinder de to bydelene og det er enkelt å ta seg mellom de to til fots. Den vakre Széchenyi-broen var første link mellom disse bydelene.

Donau renner videre gjennom Bratislava og Wien, og dit kan du faktisk ta båten fra Budapest om du har god tid. Resten av Europa er bare en togtur unna. Det er flere guidede turer å delta på rundt i Budapest; som gruppetur anbefaler  vi en fottur på kveldstid som byr på unike fotomuligheter av Budapests vakre bygninger. Ta også en tur med Millennium Undergound Railway; verdens nest eldste metro-linje.

Byen har storslagen arkitektur, imponerende kirkebygninger og dampende spabad, og det er lett å forstå at den fikk plass på UNESCOs verdensarvliste

Budapest har historie fra romersk tid, og var en gang blant Europas mest betydningsfulle byer. Det tidligere kongelige palasset fra 1200-tallet huser nå to museer og nasjonalbiblioteket. Széchenyi-badet er definitivt verdt et besøk; her finner du 18 bassenger som holder 38 grader året rundt. Et slag sjakk på flytende sjakkbrett mens snøen laver ned i trærne utenfor er en uforglemmelig opplevelse.

Koselige små gater og smug, stemningsfulle puber, koselige hoteller og gode restauranter preger byen

Ungarsk mat er en fusjon av asiatisk mat, fransk, tysk, italiensk og slavisk mattradisjon. Prøv for eksempel fylt csülök (pattegris) eller et utvalg av savanyúság (syltede grønnsaker). Vi anbefaler en mat- og vinsmakingstur rundt i byen! Er du opptatt av shopping finner du alle de store merkene i Deák Ferenc utca. Skal du kjøpe med deg noe hjem kan det være porselen, varer med tradisjonelle broderier, eller ungarsk mat eller vin. Besøk gjerne mathallen som ligger på Pest-siden av Frihetsbroen.

Frister en firmatur til Budapest? La oss i Signaturreise planlegge et event som passer perfekt for deg og ditt reisefølge. Det kan være en faglig tur, eller vi kan ha fokus på teambuliding. I Budapest får vi tilrettelagt alt etter behov og ønsker!

Møt våre norsktalende guider i Budapest!

GOURMET WALK I BUDAPEST

Kulinariske opplevelser!

I Budapest legger vi opp til en kulinarisk vandring som avsluttes i en hyggelig lunch

TRABANTBILKJØRING

Teambuilding i Budapest

Den finnes en rekke av aktiviteter i Budapest. Hvorfor ikke kjøre Trabantbiler opp til vingården?

LUNCH PÅ VINGÅRD

Omvisning og prøvesmaking

Besøk en hyggelig familiedrevet vingård hvor dere får omvisning, prøvesmaking og en hyggelig lunch omkranset av vinranker

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt