Island & Reykjavik

Firmatur til Island – Europas største øy!

Reis på firmatur til Island. Europas største øy og verdens nordligste hovedstad. Islands hovedstad er den sjarmerende og mest kjente byen, Reykjavik. Til tross for sin beliggenhet langt ute i Atlanteren, er landet rikt på spennende historie, gode matopplevelser, et pulserende natteliv og minnerike opplevelser i den spektakulære islandske naturen.

Ta kontakt

Reykjavik tilbyr den spennende kombinasjonen av et pittoresk landsbyliv og et energisk storbyliv

Her finner du det beste av alt. Fantastiske matopplevelser på noen av Europas beste restauranter. Nattelivet i Reykjavik er viden kjent, hvor noen av nattklubbene gjerne holder åpent til tidlig morgen. Islendingene er innovative og tidlig ute med nye trender, og er derfor et yndet marked for designere som ønsker å prøve ut nye kolleksjoner.

Naturen er det de fleste forbinder med en firmatur til Island:

Opplevelsene og aktivitetene i den vidstrakte og dramatiske uberørte naturen er mange. Gullfoss, øyas vakreste fossefall, er verdt et besøk. Likeså Thingvellir, nasjonalparken som står oppført på UNESCOs verdensarveliste.

Når man reiser på firmatur til Island, kan man oppleve riding på islandshester, sprutende geysirer, og hvalsafari. Den ville naturen er lett tilgjengelig og du opplever naturskjønne steder som brenner seg fast på netthinnen. Du kan gå fantastiske fjellturer, og bade i varme kilder underveis. Hør folkeeventyrene som preges av mystikk, troll og alver.

Vannet i Den Blå Lagune holder en gjennomsnittstemperatur på 37 grader året rundt. Island har kystklima som er sammenlignbart med Norges vestlandsklima. Et flott reisemål året rundt.

Signaturreise er behjelpelig med å sy sammen et flott opplegg akkurat for deg og din bedrift. Dette vil bli en gruppereise med den perfekte kombinasjon av natur, kultur, god mat og spennende aktiviteter og urbant byliv.

På en firmatur til Island vil du oppleve naturen på sitt beste!

HVALSAFARI PÅ ISLAND

Kom tett på hvalen!

Det er en opplevelse å oppleve hval på nært hold! En spennende og unik aktivitet for grupper.

SNØSCOOTER

Safari i naturen

Opplev Island på en snøscooter. Her får du oppleve rå natur på sitt beste

DEN BLÅ LAGUNE

Klar for SPA på islandsk vis?

På en firmatur til Island kan du dra rett fra flyplassen og inn på Den Blå Lagune. Muligens den beste måten å starte opplevelsene på!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt