Cortina

Firmatur til Cortina! En av verdens beste skidestinasjoner!

Dersom du lengter etter luksushoteller og gode restauranter kombinert med ski, er en firmatur til Cortina og alpene den rette plassen for deg.

Denne lille byen lokker til seg mange turister og kjendiser i løpet av et år. Dette takket være den høye standarden i hotell- og restaurantlivet, og ikke minst et av verdens største skisystemer.

Ta kontakt

Cortina ligger bare 16 mil unna Venezia, høyt oppe i fjellene nord i Italia.

Byen er vakker, og du behøver ikke bare være skiinteressert for å reise til Cortina. Cortina d’Ampezzo kalles «dronningen» av Dolomittene (delle dolomiti), som er selve fjellkjeden området er kjent for. For ti år siden ble Cortina og Dolomittene en del av UNESCO`s verdensarvliste. En god grunn til å besøke denne byen.

På en firmatur til Cortina og alpene kan du oppleve det beste Italia har å by på når det kommer til skiløyper

Dere kan ikke reise på firmatur til Cortina uten å oppleve et av de flotte hotellene byen er kjent for. Cristallo er et 5 stjerners luksus resort hvor dere får vakre rom med et klassisk italiensk preg. Eller så kan dere bo hos Rosapetra, som også er et 5 stjerners spa resort med moderne rom bygd av tre. Ønsker man å bo litt billigere, er det mange hoteller å velge mellom med flott standard.

«Cortina er også kjent for sine mange gode restauranter. Her er det flere muligheter til å besøke en av mange trattoriaer eller de eksklusive restaurantene»

El Camineto og Beppe Sello er to av de mest populære restaurantene byen har å by på. Her er det ekte italiensk god mat på menyen, fra familieoppskriftene til restauranteierne.

Cortina d`Ampezzo er et av Italias mest kjente og omfattende skianlegg og arrangerte på 50-tallet vinter-OL.

464 skiheiser og over 1000km med skiløyper

i fjellkjedene sier noe om størrelsen på skianleggene. Det finnes velpreparerte løyper for alle nivå. Alle skientusiaster vil trives på firmatur til Cortina med de fantastiske fjellkjedene og den stilige byen. Det er mange muligheter til å stå på ski med guider som viser de beste panoramautsiktene. Etterfulgt av en deilig lunsj på en takterrasse.


Se live video fra Cortina


Det er mye å gjøre for å fylle opp dagene i denne lille byen, både av shopping, mat og ski. Skal dere på en firmatur for å oppleve vinter og ski, er dette en av mange destinasjoner å reise til, men blant de beste for å oppleve Italias alper.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt