Palma

Firmatur til Palma! Uteliv i historiske omgivelser!

Palma de Mallorca er den største byen, og hovedstaden for Balearene. Middelaldergater og imponerende bygg gir en storslått ramme for utforsking av Palmas spennende historie, varierte shopping og hyggelige restauranter. En by det er godt å være i – Palma har blitt kåret til den spanske byen med best livskvalitet.

Ta kontakt

På en høyde over havna ligger den gotiske katedralen La Seu, som stod ferdig i 1601 etter 400 års bygging

Bak katedralen ligger gamlebyen med gamle adelspalasser, originale husfasader og vakre kirker. Du kan se minnesmerker over arabiske bad fra da Palma var arabisk på 900-tallet. Mallorkinerne er stolte over sin historie, og sine katalanske røtter.

Det er mye å se, og det er koselig å gå ”el paseo” – ettermiddagsturen – i trange og stemningsfulle gater

Eller kanskje strandpromenaden Passeig Martin passer deg bedre? Det er virkelig et sted for å se og bli sett.

Palma er perfekt om du ønsker å kombinere byliv med strandliv

Strendene Cala Mayor og Playa de Palma ligger nærmest, og er lett tilgjengelig med buss. Strendene er førsteklasses, og har gode fasiliteter. Det er også fem flotte golfbaner nært Palma.

Shoppingtilbudet i Palma er variert og trendy, og spenner fra småbutikker i trange gater i gamlebyen til store varehus og elegante boutiquer. Det er særlig godt utvalg av lekre skinn- og lærvarer, og Palma er også kjent for vakre perlesmykker av Majorica-perler.

Palma har også mye å by på når det kommer til restauranter og barer

Restaurantene er preget av det spanske kjøkkenet, og de fantastiske råvarene som finnes i området. Baren Purobeach ble kåret til den syvende beste baren i verden av avisen The Guardian. I bydelen Terreno finner du et hundretalls puber og barer, og mer enn tjue nattklubber – her kan du feste hele natten om du vil. I juli og august er det mest liv.

Det er mye spennende å oppdage også rundt Palma

Hva med en utflukt til den pittoreske og sjamerende fiskerlandsbyen Port de Soller, hvor tiden har stått stille. Dryppsteinsgrottene i Porto Cristo og klosterbyen Valldemosa er også spennende å besøke. Om du reiser med barn vil nok en tur innom Aquapark eller Marineland utenfor Palma være populært.

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy din neste gruppetur eller  firma tur med et besøk i Palma og omegn!

Lyst på sol og varme? Da bør du legge firmaturen til Palma

AKTIVITETER I PALMA

Opplev Palma!

I Palma finnes det mange aktiviteter som lar seg gjøre både til vanns og til lands. Vi finner den som egner seg best sammen!

GUIDET TUR

Utforske fjellet

Det finnes mange forskjellige guidet turer. Hvorfor ikke start dagen med en fjelltur?

HYGGELIGE RESTAURANTER

Gode mat opplevelser!

Det er viktig å finne de hyggelige restaurantene med god atmosfære

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt