Firmatur Tips

Våre firmatur tips – En hel verden av spennende muligheter!

Opplev autentiske insider-opplevelser når dere reiser med oss. Vi har alt fra den lokalkjente guiden som viser bakgårdsrestauranter i Berlin, til de som gir oss innpass på Michelin restauranter i San Sebastian. Du kan også få gode opplevelser med snøscooter tur på Svalbard, eller hva med å sveve i Luftballong over Tallinn by?

Signaturreise tar deg nesten hvor som helst i Europa. Her er du godt ivaretatt av et omfattende nettverk med våre dyktige samarbeidspartnere. Vi er like på om dere er en liten gruppe på mellom 20-30 personer eller om det er et stort og krevende arrangement som skal planlegges.


Vi tilrettelegger for aktiviteter og utflukter som gjør enhver destinasjon spennende. Vår omfattende samling av reisemål er valgt med omhu for å kunne gi deg og dine ansatte den beste reiseopplevelsen på firmatur med oss.

Signaturreise tilbyr gode opplevelser. Opplev eksotiske destinasjoner, eksklusive festivaler og tilrettelagte aktiviteter, utflukter og arrangementer.

TIPS & PRESENTASJONER

Du kan lese våre presentasjoner eller sende oss en forespørsel. Vi fikser en ny presentasjon for å visualisere den neste firmaturen på ønskelisten. Både innenlands og utenlands

Et program med flyt som tar hensyn til skatt på firmatur

Hva er ditt behov for den neste firmaturen? Vi lager et forslag som tar hensyn til alt fra skatt og faglig innhold, slik at du lett finner de svarene du trenger. Samtidig som vi ivaretar god flyt og positive opplevelser for alle.

Nyttig om skatt på firmatur

Oppdag våre praktiske verktøy ;

Med digital påmelding, invitasjonskatalog til deltakerene og reise-app, kan du som bestiller føle deg trygg gjennom hele prosessen – fra første steg av bestillingen til reisen er gjennomført. Med Signaturreise sin hjelp kan du slappe av på firmatur, sammen med de andre deltakerne.

Hvordan vi gjør en digital påmelding

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt