Invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta på arrangementet eller firmaturen

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. Som en del av vårt slagord; «Vi gjør jobben, du tar æren!». Dette er et ettertraktet produkt som er verdsatt av både nye og faste kunder

invitasjonskatalog for firmatur eller arrangement

Vi bygger en visuell fremstilling av turen i den grad det er mulig med ekte bilder av restaurantene, hotellet, aktiviteten o.l

Alt du behøver å gjøre er å sende oss fargekoder og bedriftens logo. Når produktet er ferdig sender vi den til deg for verifisering eller justeringer. Er det noe dere ønsker å få frem i invitasjonen så legger vi det gjerne inn.

digital påmelding ansatte til firmatur eller arrangement

Digital påmelding

Hvis du ønsker kan vi gjøre påmeldingen for deg. Det er inkludert i våre turer. Påmeldingen gjøres digitalt og fungerer like godt på mobil som på pc.

Les mer om vår digitale påmelding

gdrp regler reiseliv

GDPR, har du kontroll?

Heldigvis er det nå ganske strenge regler på lagring av personlig data. Men har du kontroll på dette hvis du skal hente inn denne informasjonen selv? og har alle deltakere blitt gjort bevist på at regelverket følges og hva et samtykke eventuelt innebærer?

Vi ordner med et samtykke i starten av påmeldingen hvor vi tydeliggjør dette ut i fra spørsmålene som stilles og data som hentes inn. På den måten slipper du tenke på at noen skulle reagere.

appforreiselivsbransjen

Forventet teknologi og en miljøvennlig løsning

De fleste deltagere i dag forventer nok at en slik app er på plass. Man er mer bevist på miljøet, samtidig som det oppleves utdatert å få tilsendt papirdokumenter som kanskje til og med må skrives ut. Vår konferanse app er et gratis verktøy til alle våre kunder.

Les mer om vår mobil-app her

velgbransjeforfirmatur

Velg din bransje

Signaturreise samarbeider med en rekke ulike bedrifter på tvers av bransjer. Alle reiser er ulike og mange behov skal dekkes. Velg din bransje og se hva vi kan gjøres for deg på deres neste firmatur, styre tur, fagseminar, kurs eller konferanse.

Gå til bransje velgeren her

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

besøk destinasjoner for firmatur til utlandet

Firmatur eller arrangement i utlandet

Trykk her for destinasjoner i utlandet

firmaturer i norge oversikt

Firmatur eller arrangement i Norge

Trykk her for destinasjoner i Norge