lisboa

Firmatur til Lisboa! En trendy storby!

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og er en fascinerende og innholdsrik by. Den blir sett på som en av Europas mest trendy storbyer og byr på nydelig mat, livlig natteliv, herlige strender og en spennende historie. Her finnes det noe for enhver, så hvorfor ikke legge din neste firmatur til Lisboa ? Lisboas unike sjarm ligger i byens sammensetning av tradisjonelle og moderne elementer, noe som kjør byen til et ypperlig valg under en firmatur.

Ta kontakt

Denne byen har rundt 300 soldager i året, så man er nesten garantert et opphold med deilig vær og behagelig temperatur

Byen er lett å like og har et svært behagelig prisnivå. Dens vakre, flislagte gater er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Det har forandret seg til å bli en sjarmerende by hvor man kan oppleve store kontraster  mellom gammel og ung kultur. Byen er kjent for sin gule trikk fra 1800-tallet, som kan ta deg gjennom historien til Lisboa. Det er en 45 minutters rundtur opp, hvor du blir dratt gjennom gamle nabolag og historiske attraksjoner som katedralen og borgen.

Lisboas evne til å kombinere historie med moderne innslag gjør den til et fascinerende reisemål for en firmatur. Etter en minneverdig tur med byens ikoniske gule trikk, som gir et innblikk i Lisboas rike historie, kan gruppen utforske byens dynamiske kunstscene. Dette inkluderer et besøk til LX Factory, et tidligere industriområde som nå er omgjort til et pulserende senter for kreativitet og innovasjon, med kunstgallerier, uavhengige butikker og trendy spisesteder.

Videre burde man også tilbringe en ettermiddag i Belém, distriktet hvor man kan beundre det storslåtte Hieronymus-klosteret og smake på de berømte pastéis de Belém. Dette er en utmerket måte å avrunde en ettermiddag under en firmatur til Lisboa.

Byen kan minne litt om San Francisco, med høye bakker og smale gater. På vei ned kan du få duften av nylaget Bacalao, som har lange tradisjoner i Portugal. På sommeren kan du få smaken av nygrillede sardiner og nyte sangria i den varme solen. Maten er særdeles god og består vanligvis av enkle mattradisjoner fra verden rundt.

Lisboa er en by som skinner når det kommer til kveldsaktiviteter, noe som gjør en firmatur til Lisboa til et attraktivt valg. Etter en middag kan man vende fokuset mot den lokale musikksjangeren fado, kjent for sin melankolske skjønnhet. Dette gir en unik mulighet til å dyppe dykere inn i Portugals kultur og skape minner som varer lenge etter at turen er over.

Hvis du ønsker å oppleve noen av byens særegenheter, er det vakre Belemtårnet og Jeronimosklosteret to fantastiske bygg fra 1500- tallet

Disse er preget av historien til Portugal og viser  noen av de fremste eksemplene på den særegne manuelinstilen. Man kan også nyte late sommerdager i den største parken, Edward VIIs, som har fantastisk utsikt over byen. Under en firmatur til Lisboa er det også enkelt å shoppe, da byen byr på på alt fra de store merkevarehusene til trivelige marked hvor man kan gjøre noen kupp. Gatene rundt Baixa sammen med Chiadodistriktet blir ansett som Lisboas viktigste shoppingdistrikt, og prisene er gjennomsnittlig lavere enn hva man gjerne er vant til.

I tillegg er Lisboa verdenskjent for sitt fantastiske uteliv

Her kan man finne det man måtte ønske, de har alt fra de beste klubbene i Europa til små, trivelige scener hvor man kan høre live musikk. Her kan man raskt komme over fado, som er Lisboas svar på blues sjangeren. Byen passer for de aller fleste, firmatur til Lisboa er verdt å se nærmere på!. Her kan det legges til rette for gode hotell til en rimeligere pris, god bespisning og fantastiske utflukter i godt vær.

Hørtes denne vakre plassen ut som en destinasjon som kan passe deg og ditt firma? Under en firmatur til Lisboa vil man skape mange gode minner.

Vi i Signaturreise hjelper deg gjerne med ditt neste firma event, ta kontakt med oss og vi tilrettelegger aktiviteter, restauranter, faglig arrangementer etter behov og ønsker.

Lisboa, opplev denne sjarmerende byen!

FADO SHOW

Middagsshow!

Vi anbefaler alle å se et Fado show når man er på firmatur til Lisboa. Gjerne kombinert med en middag

GOURMET WALK

Gode smaker

Hvorfor ikke legge opp til en kulinarisk gåtur hvor man samtidig blir kjent med byen?

MINIBIL SIGHTSEEING

Ny måte å se byen på

Kjør minibiler rundt i Lisboa og se byen fra en ny og spennende side

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt