Liverpool

Firmatur til Liverpool med musikk og fotball!

Følg i Beatles fotspor med en firmatur til Liverpool

Det er en grunn til at mennesker forelsker seg i – og valfarter til Liverpool fra hele verden. Dette er byen som samler alt i gangavstand.

Ta kontakt

På en firmatur til Liverpool er dette noe av det du kan oppleve

Fra Beatles- og musikkhistorie, interessante museum, shopping i «nytt» sentrum, noen av Storbritannias beste restauranter og et yrende kultur – og natteliv. Og kun en park skiller to av lagene i engelsk toppfotball. Her mangler det med andre ord ikke trøkk, opplevelser og stemning. Alt er pakka inn av gjestfrie ”scousere”, humoristiske og vennlige mennesker fra Liverpool med vikingblod i årene. Under en firmatur til Liverpool sørger vi for at det blir lagt opp til masse fine opplevelser!

Har du aldri vært i Liverpool før, har du mye uoppdaget å glede deg til. Elsker du musikk, fotball, kultur, sjøfart, shopping, god mat, folk eller historie – har du valgt rett reise destinasjon. Legg opp til en firmatur til Liverpool!

Liverpool ONE

Liverpool ONE er et «nytt» sentrum, bygd inne i sentrum som har gitt Liverpool en av de beste shopping-mulighetene i England:

Et konsentrert shoppingmekka over to etasjer og omliggende gågater og park, kino, minigolf og en rekke gode restauranter med uteservering på kjøpet. Her ligger alle de kjente merkene, både billigmerker, mellomdyre- og de mest eksklusive. Gågata Church Street bunner ut i designerbutikker, vintage-butikker og hyggelige restauranter og kafeer.

La deg bergta av alle de viktorianske, vakre bygningene. Dette i kombinasjon med all ny, spennende arkitektur, for Liverpool er en by i full vekst og utvikling. Samtidig har byen likevel vært god på å ivareta sin historie.

Dette er byen i England med flest vakre viktorianske bygg utenfor London. Vannfronten med sine spektakulære bygg ligger på UNESCOs liste over verneverdige bygg, og på Albert Dock kan du besøke en rekke museum gratis eller spise på en av de hyggelige restaurantene .

Kulturbyen Liverpool gir et variert spekter av ulike opplevelser. Byen er stolt mottaker av tittelen Europeisk Kulturhovedstad i 2008.

Det betyr at de fleste museer er gratis (med unntak av Beatles-museet og enkelte spesialutstillinger). Dessuten er det stor aktivitet både på de store scenene så vel som undergrunns-scenene. Det er alltid konserter eller teater på gang rundt i byen som tiltrekker seg talenter fra hele verden.

The Beatles – John, Paul, George og Ringo: Du verden hva dette firkløveret har gjort for å sette Liverpool by på verdenskartet

De har etterlatt seg mange severdige spor. I tillegg til selve Beatlesmuseet på Albert Dock, er det også mye annen fantastisk Beatles-historie å ta inn når du først er i musikk- og Beatles-mekka Liverpool: Penny Lane, Strawberry Fields (link til musikk video), Beatles-vandring i guttenes fotspor og ikke minst Mathew Street, midt i sentrum av Liverpool, som er verd et besøk, med sitt yrende liv og musikkhistorie.

De korte avstandene i Liverpool gjør byen til et ekstra attraktivt reisemål

Her slipper du frustrasjonen over all tid som går bort i trafikk-korker, uendelige vandringer i undergrunnssystemet eller å bli sammenklemt i overfylte transportmidler. I Liverpool er det aller meste i gangavstand. Det tar 20 minutter å gå gjennom byen. På firmatur til Liverpool kan du tilbringe tiden med å rusle gjennom byen, oppleve det livlige bylivet og utforske alt fra de historiske landemerkene til skjulte perler.

På firmatur til Liverpool får du hele spekteret av gourmet-mat til autentiske retter fra alle verdens hjørner

Her finnes restauranter som er på lista over de beste tapas-restaurantene og italienske restaurantene i hele England. Store matopplevelser som kan bunne ut i en morsom kveld på byen på pub til pub-runde eller på en av de mange hyggelige og hippe barene i East Village. Sjansen er også stor for å treffe på en av de store fotballstjernene her i byen når du er ute og spiser.

Om du liker fotball eller ikke er det fascinerende å ta del i fotballgalskapen i Liverpool, Premier League og der Liverpool Football Club og Everton FC har klart å holde seg i toppserien i mange tiår og har delt en by mellom rødt og blått.

Den elektriske stemninga og livet på fotballkamp er virkelig verdt å få med seg om man er fotball-fan eller ei. Dette er sportshistorie og tippekampen i levende live, ekte fotball-galskap og følelser mellom seteradene.

I Liverpool samarbeider vi med offisiell forfatter for Liverpool FC

Ragnhild Lund Ansnes og hennes musikkprodusent-ektemann Jostein Ansnes er våre samarbeidspartnere. De har vært tett på både fotballklubben og byen i årevis og kjenner til mange hemmelige byskatter og har et enormt nettverk i Liverpool.

De stiller som både guider og foredragsholdere når vi arrangerer firmatur til Liverpool, og tar gjerne med seg en ekte Liverpool-legende til oss for inspirasjon og glede. Dette er noe annet enn Old Trafford og Manchester United – den beste stemningen og atmosfæren ligger nå i Liverpool!

Foredrag av en legende

I Liverpool har vi tilgang på flere legender og et motivasjonsforedrag kan være perfekt på din firmatur til Liverpool

Konsert kun for dere

Vi har innpass hos det kjente LIPA akademiet til Paul McCartney. På deres firmatur til Liverpool vil noen norske talenter fremføre en intimkonsert for dere om ønskelig.

Følg Beatles fotspor

Hvorfor ikke følge i Beatles fotspor og ende opp på en av Liverpool sine eldste puber for å se kamp? Ønsker dere billetter til kampen så ordner vi selvsagt dette.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt