San Sebastian

Firmatur til San Sebastian! Utsøkt gourmet mat!

San Sebastian er en fantastisk plass hvor man kan nyte solfylte dager med utsøkt gourmetmat og god vin. Byen ligger i Nord-Spania, midt mellom to skjellformede badestrender. Dette er en elegant by med vakker arkitektur og en høy levestandard. Det er umulig å ikke forelske seg når man først har besøkt byen og vi kan absolutt anbefale en firmatur til San Sebastian!

Ta kontakt

Byen er fylt med folk som elsker å nyte det gode liv, med flest Michelin stjerner per innbygger har denne byen blitt utnevnt til en av de beste plassene for god mat og vin

En firmatur til San Sebastian er perfekt for en helg eller en lengre firmatur fylt med sol og late strandager kombinert med attraksjoner. Deres berømte storbystrand, La Concha, byr på behagelige temperaturer. Under en firmatur til San Sebastian får man en blendende blanding av byliv og strandidyll. Se Michelin-guiden over San Sebastian her!

Den unike plasseringen, mellom fjellene og Atlanterhavet, gjør denne byen til en helt optimal destinasjon for ditt firma

Midt i mellom strendene finner du ei lita skogdekt øy. Mange reiser hit for å oppleve deres eksklusive mat. Målet deres er ikke å tilrettelegge for turistene, de ønsker å bevare matkulturen ved å lage mat som lokalbefolkningen verdsetter. Dette gir en genuin matopplevelse av de beste råvarene. Det er her det skjer, og mange kjente kokker kommer hit for inspirasjon og læring. Man kan oppleve den beste sjømaten og de mest utsøkte tapasrettene under en firmatur til San Sebastian.

Byen har fire hoved- bydeler, som på hver sin måte former helheten

Parte Vieja, gamlebyen, byr på smale smug og bilfrie gater med masse kafeer og restauranter. Her er det sjarmerende å tusle rundt på dagtid,  og på kveldstid bygger det seg opp til å bli et livlig og festfylt samlingssted. Stemningen er særdeles god og det finnes utallige barer og serveringssteder. Denne bydelen er preget av sterk historie, da den ble plyndret og brent ned i år 1813 under Napoleon krigen.

Her finner du kirkene Santa Maria og St Vicente, som var de eneste byggene som overlevde. I hjertet av gamlebyen finner du Plaza de la Constituition, som er en møteplass for de lokale og tilreisende. I denne sjarmerende bydelen er de kjent for sine Pintxos barer, hvor man kan forsyne seg med småretter fra bardisken og nyte et glass iskald øl, cider eller vin. Vi anbefaler en guidet Pintxos tur som lunsj eller middag under en firmatur til San Sebastian.

Ønsker du og ditt firma en tur med litt mer fart og spenning, så er dette den perfekte destinasjonen

Den spanske surfekulturen har sin rot her, og det finnes mange muligheter for bølgesurfing og annen vannsport. Det er en ung og trendy atmosfære rundt om i byen, men den er også tilrettelagt for roligere omgivelser hvis en ønsker det. Et genuint sted for gourmet mat opplevelser, og prisene er forholdsvis rimelig i forhold til kvaliteten man får. Se hva

For vinelskere er et vingårdsbesøk høydepunktet under en firmatur til San Sebastian

Regionene rundt Bilbao og San Sebastian er kjent for sine utsøkte viner og vakre landskap. Her kan man besøke tradisjonelle vingårder som kombinerer gamle vintradisjoner med moderne teknologi, og smake på et utvalg av de fineste lokale viner. Guidede turer vil gi bedriften innsikt i vinproduksjonens kunst og vitenskap, og selvsagt muligheten til å smake på viner rett fra fatet.

Utflukt til Hondarribia

Opplev den sjarmerende og historiske byen Hondarribia på en unik måte gjennom en guidet tur, perfekt som en del av en firmatur til San Sebastian. Denne utflukten vil lede bedriften gjennom byens pittoreske kullstensgater og utrolige Mayor Street, hvor viktige historiske bygninger står. Utflukten stopper med et stopp ved Parador de Hobdarrabia, hvor man kan nyte en forfriskende cava på terrassen med enestående utsikt over Bidasoa-elven og Hendaye.

Hvis solfylte og spennende dager med mat og vin i verdensklasse høres ut som en spennende firmatur, så kan vi anbefale denne plassen på det varmeste.

Ta gjerne kontakt med oss, og vi tilrettelegger for en herlig tur etter ønsker og behov

Et steinkast ifra Bilbao ligger dette kulinariske høysetet!

MICHELIN I SAN SEBASTIAN

Kulinarisk opplevelse!

Hva med å oppleve en spektakulær mat-opplevelse på Michelin restaurant?

HESTRIDNING I CAMINO

Følg den gamle ruten

Følg den vakre ruten Camino de Santiago på hesteryggen

TOPP 10 KULINARISK!

Kulinariske opplevelser!

Pinxtos henger høyt i San Sebastian. Bli med på en kulinarisk vandring rangert som topp 10 i verden!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt