Roma

Firmatur til Roma. Vakker og imponerende

Roma er Italias hovedstad, og blir ofte referert som ”den hellige by”. Byen byr på en rekke særegne inntrykk, hvor du kan gå gjennom historien i de mange, interessante gatene. Den er på mange måter et museum i seg selv, og er en av de vakreste og mest inspirerende hovedste der. Opplev din firmatur i denne byen, en tur du sent vil glemme.

Ta kontakt

Få byer kan by på like forbløffende kunst som Roma

Gjennom sin historie har denne byen reist stor vestlig kunst og oppfostret mange historiske kunstnere som har satt sitt preg på byen. Her finner du utrolig mange historiske skatter, deriblant verdens største amfiteater, Colosseum. Det ble bygd i år 80, og er på tross av nedslitte kanter, fortsatt like vakker og imponerende.

I det romerske forum finner du de aller fleste sentrale byggene, da dette er fra gammelt av sentrum av Romerriket. I denne byen ligger også den vakreste og mest hellige kirken i hele den katolske verden, Basilica Sancti Petri (Peterskirken). Det historiske sentrum er relativt lite, slik at det er enkelt og lettvint å komme seg rundt og ta  en titt på det man måtte ønske.

Etter 3000 år med byutvikling har Roma blitt en av de mest spennende hovedstedene i Europa

Her kan man leve livet fullt ut med utrolig god mat, verdens beste kaffe, deilig vin og lange netter hvis man ønsker. Roma er kjent for sin spaghetti alla carbonara, hvor du kan forvente pasta laget fra bunnen av og med masse kjærlighet!. Her kan man nyte noe av det beste Italia har å by på av mat og vin, restaurantene er lokale og koselig. Romerne er lidenskapelig opptatt av mye, men kaffe er en av deres spesialiteter. Man kan ikke forlate byen uten en smakebit av nypresset espresso, og kanskje en scoop iskrem fra en av de beste leverandører av iskrem i byen, Giolitti.

I denne byen kan man enkelt gå rundt å nyte de koselige gatene og de pene torgene

Du kan komme over interessante marked, og noen av de mest eksklusive handlegater som byr på Italiensk mote. Romerne er elegante og særegne, og bryr seg mye om kvalitet. På kveldstid vekkes det liv i  gatene og de mange barene og nattklubbene som ligger lett tilgjengelig. Enten man vil nyte en kveld på en finere restaurant eller holde på til sent på kveld, Roma er en by for alle og en ypperlig destinasjon der man kan nyte alt det spennende den har å by på.

Ønsker du å legge din neste firmatur til denne vakre byen? Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt neste firma event etter ønsker og behov.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt