Den franske riviera

Firmatur til Den franske riviera! Nyt omgivelsene!

La Côte d´Azur – den asurblå kysten i Middelhavet strekker seg fra Menton i øst til Sainte-Tropez i vest, og er kanskje verdens mest omtalte og myteomspunnede kystlinje. Her ligger store og urbane byer og pittoreske småbyer og landsbyer, og skaper den perfekte rammen for en flott reise.

Ta kontakt

Den franske riviera fascinerer og bergtar

Her møter hav fjell, og middelalderbyer klamrer seg fast til fjellveggene. Utsikten til det asurblå Middelhavet er spektaktulær. Monte Carlo, Villefranche, Nice, Antibes eller Cannes, det er bare å velge blant vakre steder.

Eller kanskje du heller vil ta turen til en av de mange sjarmerende landsbyene som ligger en kort kjøretur fra kystlinjen; Mougin med sine gallerier og restauranter, Biot som er kjent for sin glassblåserkunst, kunstnerbyen St. Paul de Vence med sin fantastiske utsikt, middelalderbyen Eze og mange flere.

Mat og vin står i sentrum på Den franske riviera

Det finnes et utall spisesteder, fra enkle bistroer til ekslusive restauranter med stjerner – både av Michelin- og Hollywoodtypen. Nyt smakfull lunch helt nede i vannkanten på La Petite Plage i Juan les Pins, besøk Michelangelo i Antibes, eller den legendariske og sjarmerende La Colombe d´Or i Sainte Paul de Vence.

Det deilige klimaet innbyr til strandliv og avslapping, men det er også mange muligheter om du vil være aktiv, enten du liker markeder, festivaler, museer, kunstgallerier, sykkelturer eller fotturer. Og for de som liker shopping er det kjekt å vite at de fleste motehusene er representert.

Vel en times biltur fra Cannes ligger flotte skidestinasjoner, som Isola 2000, Valberg og Auron. Du kan starte dagen med skikjøring og deretter ta en dukkert og nyte de siste solstrålene på stranden samme ettermiddag

Vi kjenner Den franske riviera godt. Her er vi godt kjent, og vi hjelper deg med å skreddersy et hyggelig, spennende og innholdsrikt opplegg for din firmatur – akkurat slik du ønsker det.

Den franske riviera passer godt for å nyte det gode liv!

FIRMATUR TIL ANTIBES

Klar for sol og bad?

Antibes har nydelige strender og man kommer seg lett rundt på sykkel eller til fots. Vi foreslår hvilke strender og plasser som passer best for dere!

FIRMATUR TIL CANNES

En spektakulær by!

En firmatur til Cannes tilbyr mer enn den glitrende filmfestivalen og den blåglitrende Rivieraen: her får man en sjanse til å samle kollegaer for å skape og styrke arbeidsrelasjoner.

FIRMATUR TIL MONTE CARLO

Hvorfor ikke ta en dagstur innom?

Når man først er i Frankrike er det et «must» å oppleve Monte Carlo, synonymt med stil og en touch av eventyr.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt