Amsterdam

Firmatur til Amsterdam hvor dere får oppleve kontrastenes by!

På en lang-weekend og firmatur til Amsterdam vil du nyte denne turistvennlige og gjestfrie byen. Turen hit kan være både innholdsrik og avslappende.

Hopp på en kanalbåt , en av de beste måtene for å se byen fra vannflaten

Ta kontakt

Amsterdams kanaler

Kanalene er oppført på UNESCOS verdensarvliste og er en flott og praktisk måte å komme seg rundt i Amsterdam på. På kvelden kan du ta et mer stemningsfullt middagscruise.

Amsterdam er en flerkulturell by, og her kan du spise mat fra hele verden. Indonesisk mat er en spesialitet, ettersom Indonesia tidligere var nederlandsk koloni.

For under 200 kroner får du et godt måltid.  Ønsker du « fine dining » kan du besøke Molen De Dikker, en restaurant som ligger i en gammel vindmølle fra 1672.

Nederlenderne selv liker godt å tilbringe tid på kafé, som de gjerne omtaler som sitt andre hjem.

På de brune kafèene kan du ta en øl og kanskje en genever, den lokale drikken som er laget på samme måte som whisky.

Med tanke på at de mest berømte kunstmalerne i verden er nederlendere, er det naturlig at verdenskjente museer er blant byens hovedattraksjoner.

Van Gogh og Rembrandt

Her bør du besøke Rijksmuseum med verker av Rembrandt, hvor hans meste kjente maleri « Nattevakten » er utstilt. Van Gogh-museet er også et sikkert valg.

Sjarmerende kaféer og trendy butikker er noe av det hyggeligste du vil oppleve på en firmatur til Amsterdam.

Vil du ut i friluft, tar du turen til Vondelpark, en naturskjønn park for ulike aktiviteter;  picnic, spaserturer, sykkelturer eller en tur på rulleskøyter.

I det tidligere arbeiderklasseområdet Jordaan kan du rusle rundt og stikke innom koselige kaféer, trendy butikker og spennende gallerier.

De store designerne finner du i gatene Bethovenstraat, Cornelis Schuystraat og i elegante PC Hoofstraat.

Foretrekker du de sjarmerende og spesielle butikkene, drar du til De Negen Straatjes (De Ni Smågatene) som er et koselig kvartal med vintage butikker, kaféer og kunstgallerier.

I Waterlooplein, det tidligere jødiske kvarteret,  finner du et kjempestort loppemarked med kuriositeter av alle mulige slag.

Anne Frank

Du kan også dra til Prinsengracht 263, og se bygningen hvor Anne Frank og hennes familie gjemte seg i to år for nazistene under 2. Verdenskrig.

Reis til Amsterdam du også – vi hjelper deg gjerne med å planlegge en firmatur som passer for deg og ditt reisefølge.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt