London

Firmatur til London, Europas mest spennende storby!

Opplev atmosfæren! Med kort reisetid og mange direkteruter, er denne levende storbyen lett å reise til. London har noe å tilby for alle, både historie, shoppingmuligheter, fotball, kulturopplevelser og humoristiske briter. Engelskmenn har en herlig humor, og tar seg gjerne en prat over en øl.

Ta kontakt

Det er umulig å bli lei på firmatur til London! Mulig verdens mest kjente by

Her finnes berømte steder å besøke som Buckingham Palace, Picadilly Circus, West End, Trafalgar Square, Madam Tussauds og Tower of London.

Om du vil nyte byen fra elva Themsen, kan du ta et elvecruise og se praktbygg som Parlamentet med Big Ben, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral, London Eye og Tower Bridge.

For de litt tøffere på firmatur til London, er en rib-tur på Themsen også en mulighet. Om du vil ha en litt annerledes aktivitet foreslår vi en guidet sykkeltur i Londons gater, eller hva med en guidet pubrunde?

For å kjenne på den lune engelske stemningen, anbefaler vi et eller flere besøk på en typisk engelsk pub

En skummende halvliter med enten Fish and Chips eller Shepards Pie får deg i god stemning. Det finnes mange nye trendy restauranter, og nattelivet er yrende.

London by night er ikke kjedelig! Til tross for at London er en storby, vil du oppleve atmosfæren som lun og avslappet.

For oss nordmenn er London den mest kjente shoppingby nr 1

Det er et stort utvalg av både kjedebutikker, design- og vintagebutikker. London er et mekka for nye trender – la deg inspirere!

Om travle Oxford street blir for mye for deg, finner du mange av de samme butikkene i koselige Covent Garden.

Der er tempoet roligere og du kan ta shoppingpauser på hyggelige kafèer og gallerier underveis. Vi anbefaler også et besøk til Camden Market under en firmatur til London, hvor gamle staller har blitt ombygd til boder med spennende og originale varer og mat fra alle verdenshjørner.

Om du elsker fotball, er London et perfekt reisemål

Du kan oppleve kamper i verdensklasse på en firmatur til London. Få realisert drømmen om å se favorittlaget.

Kulturlivet er også rikholdig, enten man kan velger ulike teateroppsetninger, musicals, cabareter eller utstillinger. Mulighetene er mange!

Vi er til enhver tid oppdatert på hva som er verdt å oppleve i London, og vi skreddersyr gjerne din neste firmatur eller gruppereise til denne spennende verdens metropolen.

De fleste hoteller i London har høy standard på møterom for faglig.

Ta kontakt

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt