Invitasjonskatalog

Invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta på arrangementet eller firmaturen

Vi tilbyr en gratis invitasjonskatalog du kan sende til de som skal delta. Den kan lages med deres fargekoder og logo. Som en del av vårt slagord; «Vi gjør jobben, du tar æren!». Dette er et ettertraktet produkt som er verdsatt av både nye og faste kunder

Vi bygger en visuell fremstilling av turen i den grad det er mulig med ekte bilder av restaurantene, hotellet, aktiviteten o.l

Alt du behøver å gjøre er å sende oss fargekoder og bedriftens logo. Når produktet er ferdig sender vi den til deg for verifisering eller justeringer. Er det noe dere ønsker å få frem i invitasjonen så legger vi det gjerne inn.

Digital påmelding

Hvis du ønsker kan vi gjøre påmeldingen for deg. Det er inkludert i våre turer. Påmeldingen gjøres digitalt og fungerer like godt på mobil som på pc.

Les mer om vår digitale påmelding

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt