Athen

Firmatur til Athen, det ekte og vakre Hellas

Idylliske Hellas har flere perler å by sine besøkende, både til de som ønsker historiske utflukter og til de som ser etter en aktiv firmatur. Besøker dere halvøya Peloponnes er det ikke langt fra høye fjelltopper og ned til de hvite strendene.

Akropolishøyden med sin historie har satt Athen på UNESCO`s verdensarvliste

Når man reiser til Athen burde man oppleve et av verdens mest berømte monumenter og severdigheter! På høyden over Athen ligger Akropolis, selve symbolet på gresk kultur. Borgen ligger i en høyde på 150 meter over havet som gjør det enkelt å se den fra store deler av byen. Akropolis ble en del av UNESCO`s verdensarvliste i 1987.

Ta kontakt

Athens Riviera ligger 15 kilometer sør for hovedstaden med mange strender, restauranter og hotell

For å oppleve noe annet enn storbyferie er mulighetene mange i Athen. Athens Riviera byr på vakre strender med sjarmerende strandrestauranter og hoteller for de som ønsker å bo langs kyststripen. Det er mange av strendene og buktene som har tildelt «blått-flagg»-miljøsertifikatet for marinaer og strender.

Olympiske leker ved stranda eller flåtebygging er morsomme aktiviteter til team-building i Athen!

En firmatur til Athen har mye spennene og gi av opplevelser. Olympiske leker ved stranda er for de som er aktivitetssøkende og som ønsker å kombinere mosjon, moro og konkurranse! Gruppen deles opp i to lag hvor deltakerne valgfritt skal velge mellom blant annet volleyball, tautrekking eller lengdehopp. Flåtebygging er en annen aktivitet for de som er glade i sjø og kreativitet. Lagene skal bygge en flåte med en bestemt tidsramme og deretter konkurrere i et flåteløp!

Peloponnes er den største halvøya i Hellas og ligger adskilt ved Korintkanalen

I Peloponnes ligger den over 6 kilometer lange Korintkanalen som skiller halvøya med det greske fastlandet. Kanalen ble ferdigstilt i 1893 etter 12 års arbeid. Peloponnes er en times kjøretur unna Athen, og man kan stoppe på veien for å se kanalen. Eller hva med å oppleve Korintkanalen ved å reise med båt gjennom kanalen? Det er også muligheter for å hoppe strikkhopp fra en av broene for de som ønsker det. Korintkanalen er definitivt å anbefale for de som ønsker en firmatur til Athen og Peloponnes.

Nafplio er en av de vakreste byene i Hellas med en utmerket beliggenhet ved vannkanten nedenfor Fortress of Palamidi

Nafplio er en by prydet med sjarmerende trange gater, elegante venetianske hus og flere museer for den som vil se og lære noe nytt. Det er også fullt av flotte butikker og hoteller da det er et populært reisemål for turister.

Hørtes Athen og Peloponnes ut som en destinasjon som kan passe din gruppe eller firma? Ta kontakt med oss og vi tilrettelegger det dere ønsker!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt