Om oss

Sammen skal vi akselerere et bærekraftig og spennende reiseliv.

Vi tror at for at alle mennesker skal blomstre, må en god bedriftskultur bygges. I dagens æra finnes det svært gode muligheter for lagbygging, på tvers av avdelinger, i eventyrlige omgivelser, som skaper minneverdige opplevelser.

Signaturreise, om oss og ansatte

Signaturreise med ansatte har jobbet innen reiseliv, både i inn- og utland, i mange år. Vi er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for din bedrift eller gruppe. Om du ønsker flere gode ideer og opplevelser til neste reise, kan vi i Signaturreise gi deg mange innspill. Opplevelser som både smaker og beveger.

Sikkerhet er noe vi setter i høysetet. Våre kunder skal følge seg trygge på tur med oss. Vi stiller krav til våre leverandører, vi følger råd fra myndighetene og FHI. Det er utarbeidet en beredskapsplan for krise som inngår i HMS.

Våre tilbakemeldinger viser at en firmatur gir ny gnist både for produktivitet, trivsel og kreativitet

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program.

Vi jobber på lag med kunden

Det som før en guidet tur til fots heter for eksempel i dag en – kulinarisk vandring. Denne aktiviteten kan forene vinsmaking på en vingård, etterfulgt av et godt lokalt måltid som avsluttes med en konsert

«Eventer flyttes utenlands og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro» 

Vi i Signaturreise satser på en god blanding av natur, kultur, lokal mat og fysisk aktivitet. Kvalitet og sikkerhet er stolte begreper som alltid er i høysetet. Det er også det å skape god stemning. Å gjøre noe gøy sammen- bygger samhold og firmastolthet.

Signaturreise har fokus på å skape langvarig verdi og vekst for våre kunder ved å investere i våre kunders mål om god å skape en god bedriftskultur. Vi jobber skulder til skulder med dyktige leverandører slik at vi kan møte utfordringene.

Økonomi

Siden starten i 2014 har Signaturreise en betydelig vekst. Dette viser at våre ansatte har den kompetansen som kreves for å levere for våre kunder.   Bedriften har flere faste kunder som har flere arrangement eller reiser pr kalender år.

«En sunn økonomi gjør at våre kunder kan finne roen i en bransje som er urolig etter covid-19»

Signaturreise bruker en god del av marginen på å re-investere i selskapet. Dette gjenspeiles i ulike verktøy som kommer våre kunder til gode. En praktisk reise-app, digital påmelding, smittesporing, beredskapsplan med mere.

Vi har tro på at det å investere i kunden og produktet vil være vinnende over tid.

Vi løser våre kunder sine utfordringer

Det å lage en reise eller arrangement for en bedrift er ikke like lettvint som det høres ut som. Det er lett å gå seg bort og møte fallgruver underveis. Det kan være alt ifra flybilletter og hotell til skattespørsmål eller logistikk. Det finnes utrolig mange små elementer som skal gå opp for å få en god flyt i program.

Vi har siden starten bistått våre kunder i denne komplekse oppgaven. Både med større arrangement i Norge til firmaturer utenlands. Vår kompetanse og erfaring gir oss rom for å veilede kunden fra start til gjennomføring.

Vår historie

Signaturreise AS ble grunnlagt i 2014. Bedriften er i vekst og har i dag kunder fra hele landet og over 100 samarbeidspartnere i over 24 land. Bedriften er medlem av Reisegarantifondet og mottaker av DNB sitt verdiskaperbevis. Signaturreise vil alltid gjøre det ytterste for å møte dine ønsker og legge opp til en firmatur med godt innhold.

Signaturreises ekspertise er først og fremst Europa, samt innenlands på kryss og tvers, fra storbyer til landsbyliv. Vi finner kulinariske opplevelser og minneverdige aktiviteter.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig reiseprat med oss!

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt