Signaturreise | Om oss |  Ansatte

Signaturreise med ansatte har jobbet innen reiseliv, både i inn- og utland, i mange år. Vi er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for din bedrift eller gruppe.

Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, kan vi i Signaturreise gi deg mange innspill. Opplevelser som både smaker og beveger. Natur, kultur, lokal mat og fysisk aktivitet er viktige ingredienser. Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. 

“På reiser arrangert av oss, bestreber vi oss etter å tilby best mulig kvalitet, sikkerhet, stemning og service”

Len deg godt tilbake og la profesjonelle pusle sammen aktiviteter som passer for dere. Vi tar på oss jobben ved å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, ledersamlinger, studieturer og konferanser. Det kan være alt fra en kulinarisk nytelse i St Paul de Vence til snøscootersafari på Svalbard.

Vi i Signaturreise satser på en god blanding av natur, kultur, lokal mat og fysisk aktivitet. Kvalitet og sikkerhet er stolte begreper som alltid er i høysetet. Det er også det å skape god stemning. Å gjøre noe gøy sammen- bygger samhold og firmastolthet.

Å kjøre RIB langs Themsen, nyte vin i Bordeaux, la seg fascinere av Islands spektakulære natur eller spise underlige små tapas i San Sebastian, er noen av de opplevelsene vi vet knytter arbeidskolleger tettere sammen.

Vi jobber på lag med kunden

Nøkkelfaktor for suksess
Nøkkelfaktor for suksess

 

Våre tilbakemeldinger viser at en firmatur gir ny gnist både for produktivitet, trivsel og kreativitet

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program.

Eventer flyttes utenlands og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro” 

Det som før en guidet tur til fots heter for eksempel i dag en – kulinarisk vandring. Denne aktiviteten kan forene vinsmaking på en vingård, etterfulgt av et godt lokalt måltid som avsluttes med en konsert

Kundene kan senke skuldrene og nyte dagen. På en miniguide i form av reise-app ligger all informasjon om programmet. Enklere kan det ikke bli. Appen fungerer som en elektronisk reiseleder og gir masse informasjon. Om dere ønsker en egen reiseleder i tillegg, ordner vi gjerne med det.

Tilhørende sider


Nyttig informasjon

Sikkerhet | reise | signaturreise
Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi setter i høysetet. Våre kunder skal følge seg trygge på tur med oss. Vi stiller krav til våre leverandører, vi følger råd fra myndighetene og FHI. Det er utarbeidet en beredskapsplan for krise som inngår i HMS.

Beredskapsplan | Kurs i Covid-19 | Smittesporing
Våre kunder og leverandører | Om oss | Signaturreise
Våre kunder og leverandører

Signaturreise har fokus på å skape langvarig verdi og vekst for våre kunder ved å investere i våre kunders mål om god å skape en god bedriftskultur. Vi jobber skulder til skulder med dyktige leverandører slik at vi kan møte utfordringene.

Våre kunder og leverandører

Guro Farstad daglig leder

Daglig leder
Guro Farstad

petter ramberg square

Key Account
Petter Ramberg

Ole Birger Styreformann

Styrets leder
Ole Birger Giæver

Emma

Salgskonsulent og Markedsansvarlig
Emma Martine Skordal

Ingrid

Salgskonsulent og Markedsansvarlig
Ingrid Rønne Nilsen

Reisegarantifondet | Om oss | Signaturreise | Granti
Reisegarantifondet

Signaturreise er medlem av Reisegarantifondet. Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge. Våre viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser og sammensatte reiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

Reisegarantifondet
Om oss | miljøfyrtårn | 
Miljøfyrtårn

Signaturreise ønsker å ta sin del av FNs bærekraftsmål, som trådte i kraft 1. januar 2016, med en  strategi på miljø- og samfunnsansvar og er derfor i en prosess med Miljøfyrtårn sertifisering.

Miljøfyrtårn sertifisering

Vår historie | Signaturreise

Ønsker du å vite mer om vår historie? Følg denne linken og les om når vi ble stiftet og veien frem til i dag

firmaturer i norge oversikt

Planlegger dere en firmatur i Norge? Utforsk våre destinasjoner her

besøk destinasjoner for firmatur til utlandet

En firmatur til utlandet kan være både lærerik, spennende og motiverende. Se våre destinasjoner til utlandet her