om-signaturreise

Sammen skal vi akselerere et bærekraftig og spennende reiseliv.

Vi tror at for at alle mennesker skal blomstre, må en god bedriftskultur bygges. I dagens æra finnes det svært gode muligheter for lagbygging, på tvers av avdelinger, i eventyrlige omgivelser, som skaper minneverdige opplevelser.

Signaturreise, om oss og ansatte

Signaturreise med ansatte har jobbet innen reiseliv, både i inn- og utland, i mange år. Vi er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for din bedrift eller gruppe. Om du ønsker flere gode ideer og opplevelser til neste reise, kan vi i Signaturreise gi deg mange innspill. Opplevelser som både smaker og beveger.

Sikkerhet er noe vi setter i høysetet. Våre kunder skal følge seg trygge på tur med oss. Vi stiller krav til våre leverandører, vi følger råd fra myndighetene og FHI. Det er utarbeidet en beredskapsplan for krise som inngår i HMS.

gode reiseopplevelser for din bedrift

Våre tilbakemeldinger viser at en firmatur gir ny gnist både for produktivitet, trivsel og kreativitet

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program.

«Eventer flyttes utenlands og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro» 

Det som før en guidet tur til fots heter for eksempel i dag en – kulinarisk vandring. Denne aktiviteten kan forene vinsmaking på en vingård, etterfulgt av et godt lokalt måltid som avsluttes med en konsert

Vi jobber på lag med kunden

Nøkkelfaktor for suksess
Nøkkelfaktor for suksess

Vi i Signaturreise satser på en god blanding av natur, kultur, lokal mat og fysisk aktivitet. Kvalitet og sikkerhet er stolte begreper som alltid er i høysetet. Det er også det å skape god stemning. Å gjøre noe gøy sammen- bygger samhold og firmastolthet.

Signaturreise har fokus på å skape langvarig verdi og vekst for våre kunder ved å investere i våre kunders mål om god å skape en god bedriftskultur. Vi jobber skulder til skulder med dyktige leverandører slik at vi kan møte utfordringene.

Våre kunder og leverandører

medlem av reisegarantifondet

Signaturreise er medlem av Reisegarantifondet.

Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge. Våre viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser og sammensatte reiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

Medlem av Reisegarantifondet

Vi jobber skulder til skulder med dyktige leverandører

Natur, kultur, lokal mat og fysisk aktivitet er viktige ingredienser. Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. 

«På reiser arrangert av oss, bestreber vi oss etter å tilby best mulig kvalitet, sikkerhet, stemning og service»

Len deg godt tilbake og la profesjonelle pusle sammen aktiviteter som passer for dere.

Å kjøre RIB langs Themsen, nyte vin i Bordeaux, la seg fascinere av Islands spektakulære natur eller spise underlige små tapas i San Sebastian, er noen av de opplevelsene vi vet knytter arbeidskolleger tettere sammen.

Vi tar på oss jobben ved å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, ledersamlinger, studieturer og konferanser. Det kan være alt fra en kulinarisk nytelse i St Paul de Vence til snøscootersafari på Svalbard.