Faglig innhold på firmatur

Vi hjelper deg med å være kreativ med faglig innhold på firmatur

Det finnes utallige spennende måter å få påfyll i deres fagfelt. Her kommer noen eksempler bare for vise hva vi kan legge opp til i samarbeid og med ønsker fra dere.

Eksempel 1

Vi har tilrettelagt for en av Skandinavias ledende entreprenør selskap i bygg og anleggsbransjen opp til flere ganger med faglig innhold på firmatur til utlandet.

Dette har vært alt fra booking av byplanlegger i Rotterdam, guidet sykkeltur med arkitekt guide og innpass i ulike bygg til teknisk omvisning på Den Blå Planet på Amager ved København.

Eksempel 2

En av våre kunder som er totalleverandør innen hage og parkanlegg ønsket seg inspirasjon og faglig innhold på firmatur i Norge.

Turen gikk til Flor & Fjære, en fargerik og blomstrende park med palmer og eksotiske planter som ligger utenfor Stavanger. Her ble det omvisning av guide med kompetanse innenfor anlegg og utemiljø. En fin måte å se på nye muligheter i et fag som er voksende.

Eksempel 3

Et internasjonalt konsern ønsket faglig innhold og turen ble derfor lagt til en destinasjon hvor de har både kontor og fabrikk.

På denne måten fikk de en flott tur og samtidig knyttet kontakter i egen bedrift på tvers av landegrenser.

Eksempel 4

En bedrift i bilbransjen ønsket seg inspirasjon fra en moderne produsent i samme bransje.

Løsningen ble å reise til en sjarmerende storby med innpass på Europa sin mest moderne Audi fabrikk.

Gode møterom med teknisk utstyr

Vi sørger for at dere får arbeidsro i gode møterom med teknisk utstyr etter behov. Spør oss om møterom

I både Spania, Frankrike, Italia har vi mange muligheter for å få grupper inn hos lokale vinprodusenter

Det er stor interesse for mat og vin, produksjon av øl og økologisk dyrking av grønnsaker. I både Spania, Frankrike og Italia har vi mange muligheter for å få grupper inn hos lokale vin produsenter, små veldrevne familie slott der det er både hyggelig å høre historien, samt spise lunch og få prøvesmake den lokale vinen.

For de som vil ta steget enda høyere, har vi kontakter for å få grupper inn på Michelin restauranter. Her er det viktig å bestille i god tid, da de ofte har lange ventelister.

Dette kan passe for spesielt mat og vin interesserte, og også bransje turer for restauranter. Vi har blant annet laget turer til San Sebastian i nord- Spania, som er kjent for sine mange Michelin restauranter.

Faglig innhold på firmatur til ulike bransjer

Som dere ser kan vi altså legge opp til alt i fra svært konkrete faglige elementer slik som en byplanlegger og innpass på fabrikker. Men også noe mer lettvint som booking av møterom eller en arkitekt som kan guide dere fra sykkelsetet med stopp for kulinariske godbiter.

Det er kun fantasien som setter grensene. Hva med en mat og vintur til Spania, Frankrike, Italia eller Ungarn for å få inspirasjon og innblikk i matkulturer? Her kan vi sørge for egen guide i ulike spesialfelt.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt