Solkysten

Firmatur til Solkysten! Sol og varme!

På Europas sørligste kyststripe finner du alle ingredienser til ferieidyllen – uansett om du reiser med familien eller på en firmatur. God mat, mange varierte aktiviteter, shopping, lange strender,  kontrastfylt natur og det beste klimaet i hele Europa.

Ta kontakt

Fra dette kystområdet kan du se Afrika, samtidig som du også kan se snø på fjelltoppene rundt

Det er svært variert terreng, noe som innbyr til både fjellturer og bading i havet. Det er til og med mulig å kjøre slalom – om du drar til Sierra Nevada! De siste årene har Solkysten blitt kjent for sine mange golfbaner, det er nesten 50 flotte baner å velge i mellom. Om du reiser med familien er det også mange dyre- og fornøyelsesparker å besøke.

Malaga er den største byen i dette området, og er fra gammelt av en viktig havneby og handelssenter

I dag er det en moderne by med handel og turisme. Malaga er Picassos fødeby, og I 2003 åpnet Picasso-museet som er verdt et besøk. Sørg også for å få med deg tyrefekterarenaen!

To mindre byer som også er populære er Marbella og Puerto Banus. Tidligere fiskerlandsbyer, nå kjent som jetsetdestinasjoner

Nyt duften av appelsintrærne i gamlebyen i Marbella, eller vandre langs havna i Puerto Banus og se på de store yachtene som ligger der. I alle disse byene kan du shoppe i designbutikker, eller på gatemarkedene som ligger i området. Du finner også butikker som selger mer typiske spanske varer, som flamencokjoler, kastanjetter og vifter.

10 minutters kjøretur inn i landet finner du en rekke av de tradisjonelle hvite andalusiske landsbyene, blant annet Ronda som ligger dramatisk til – delt i to av en dyp kløft!

Som i resten av Spania, får du fantastisk tapas også på Solkysten, med flere spanske spesialiteter som gazpacho, oster, oliven og fantastisk, fersk sjømat. Denne regionen har et stort utvalg av gode råvarer, blant annet den beste pata negra (en av de mest eksklusive skinkene på markedet). Det er et utall restauranter og barer å velge i. Nattelivet byr på alt fra små koselige spanske barer til hippe dyre nattklubber. Om du er i Puerto Banus kan vi anbefale restaurant La Sala, her får du god mat og herlig stemning.  I Estepona finner du strandrestauranten Sonora som tar deg tilbake til 70-tallet. Her kan du nyte dagen i lounge-aktige omgivelser og avslappet stil.

Solkysten har alt du kan drømme om på en ferie, og vi er godt kjent i dette fantastiske området. La oss i Signaturreise skreddersy den ultimate firmatur eller ditt utenlands event!

Her finnes det mange flotte byer og skjulte perler!

CANYONING!

Spennende aktiviteter

Når det kommer til solkysten bugner det av ulike aktiviteter. Alt fra Canyoning til zip-line og rebusløp på stranden

Kulinarisk kjøkken

Kulinarisk kjøkken

Nyt god mat og drikke til hyggelige priser. Hvorfor ikke ha en fest-aften på stranden?

Spennende utflukter

Spennende utflukter

Om dere ønsker en fjelltur, sightseeing i byen eller en dag på stranden. Vi finner de beste opplevelsene til dere både med og uten guide

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt