Julebord

Julebord

Årets julebord for bedriften er en sosial samling som arrangeres i forbindelse med julen. Formålet med et slikt firma julebord er å feire avslutningen på året og å knytte bånd blant kollegene.

Ta kontakt

På et julebord bør det være mat og drikke, underholdning og sosiale aktiviteter. Det kan også være en god anledning til å holde taler eller for eksempel en kort takketale, for å takke kollegene for innsatsen gjennom året.

Et julebord kan være en hyggelig måte å feire året som har vært, samt en anledning til å styrke relasjoner og samholdet i din bedrift.

Det kan være lurt å sette bort planleggingen av julebordet til profesjonelle, slik at festen lages på et nøytralt grunnlag med formål at alle skal føle seg inkludert og at det blir en fest som passer for alle.

Underholdning

Det finnes mange forskjellige typer underholdning som kan være gode å ha på et julebord, avhengig av hva som passer for akkurat dere og hva dere ønsker å oppnå med festen. Noen eksempler på underholdning som kan være lurt å ha på et julebord, kan være:

Musikk

Musikk kan være en fin måte å skape stemning på et julebord. Det kan være lurt å spille julemusikk eller andre låter som passer for den aktuelle gruppen.

Quiz

En quiz kan være en morsom måte å få deltakerne til å samarbeide og knytte bånd. Det kan være lurt å lage spørsmål som passer for den aktuelle gruppen.

Sosiale spill

Sosiale spill som brettspill eller kortspill kan være en fin måte å få deltakerne til å samarbeide og knytte bånd.

Karaoke

Karaoke kan være en morsom måte å skape stemning. Det kan være lurt å ha en liste med sanger som passer for alle.

Standup

Standup kan være en morsom måte å underholde deltakerne på et julebord. Det kan være lurt å booke en komiker som passer for akkurat dere. Merk at de fleste standup komikere ofte framfører noe konkret som handler om dere som bedrift. Noe som ofte blir svært artig.

Det kan være lurt å variere underholdningen underveis i festen, slik at det ikke blir for monotont. Det kan også være lurt å involvere deltakerne i planleggingen av underholdningen, slik at alle føler seg inkludert og at det blir en fest som passer for alle.

Julebord i Norge eller utenlands?

Det er mulig å arrangere julebord både i Norge og utenlands, avhengig av hva som passer best for deres firma og hva dere ønsker å oppnå med festen.

Hvis man velger å arrangere julebord i Norge, kan man velge å holde festen på et hotell, en restaurant, en konferansesal eller et annet lokale. Det kan også ofte være mulig å arrangere julebord i egne lokaler, avhengig av hva som passer best.

Hvis man velger å arrangere julebord utenlands, kan man velge å reise til et sted med et spesielt attraktivt tilbud, som for eksempel en by med et spennende uteliv, et kursted med mange spafasiliteter, eller et sted med et spektakulært landskap. Det kan være lurt å vurdere faktorer som reisetid, pris og tilgjengelighet av aktiviteter og underholdning når man velger et sted å arrangere julebordet.

Uansett hvor man velger å arrangere julebordet, er det viktig tilrettelegge slik at alle føler seg inkludert og at det blir en fest som passer for alle.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt