Svalbard

Firmatur til Svalbard! Den arktiske naturen er vill, og nådeløs, så her venter det unike natur opplevelser.

Mellom 74 og 81 grader nord ligger noen av verdens nordligste bosetninger. På en firmatur til Svalbard kan du prøve en helt annerledes livsstil, og slå av en prat med noen trivelige fastboende.

Ta kontakt

Yrende dyreliv på øyene

Mot sommeren kryper temperaturene oppover fra iskalde -30 grader, til rundt +6 grader midt på sommeren. I denne perioden er det et yrende dyreliv på øyene. Vi anbefaler å legge en firmatur til Svalbard i mars eller april.

Dette er en måned vi anser som et perfekt tidspunkt å legge en tur til Svalbard på. Da opplever du lengre dager, det er fortsatt snø og man kan padle kajakk, kjøre båt langs kysten og nyte det spesielle lyset og fargene.

Svalbard er et spesielt samfunn. Her bor ca 2500 innbyggere, de fleste norske, og alle er friske og arbeidsføre. Det krevende klimaet gjør at dette ikke er noe livsløpssamfunn.

Longyearbyen og Barentsburg

Longyearbyen og Barentsburg har de største bosettingene, begge gamle gruvesamfunn – det ene hovedsakelig med norske innbyggere, og det andre med russiske.

På firmatur til Svalbard er det naturlig at dere bor i eller rundt Longyearbyen, hvor det flere hoteller og overnattingssteder.

Man kan også bo i basecamps, som er gode utgangspunkt for ulike aktiviteter. Snøscooter, truger, hundekjøring, kajakk, båt eller ski er populære aktiviteter på Svalbard.

Mat & drikke

Etter en lang dag ute ser man frem til god mat, og det er faktisk mange spennende spisesteder å besøke.

9 mil utenfor Longyearbyen ligger Isfjord Radio – en gourmetrestaurant som er kjent for fantastisk mat og store porsjoner.

Restauranten Huset inne i Longyearbyen er også verdt et besøk på deres firmatur til Svalbard. Her finner du en imponerende vinkjeller. Og til tross for et lavt folketall er det bra uteliv så og si hele uka.

Om dere legger besøket dit mens jazz- og bluesfestivalen arrangeres, kan dere forvente en god stemning.

En firmatur til Svalbard må bare oppleves, og vil hjelper deg gjerne med å legge opp neste firmatur.

Om dere vil være barske eventyrere, eller ha noen roligere turer og nyte litt mer komfort og avslapping på kveldene, legger vi til rette for deres ønsker og behov.

Et arktisk eventyr godt egnet som destinasjon for firmaturer!

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt