App for firmatur til utlandet

Vår mobil app for firmatur til utlandet har flere nyttige funksjoner. Her får alle deltakere samlet informasjonen på en ryddig og praktisk måte og du vet med sikkerhet at den er formidlet til alle.

Samtidig gir det deg som «bestiller» en ekstra trygghet og tid til å nyte turen som resten av deltakerene

app for firmatur til utlandet
miljovennlig mobil applikasjon signaturreise for reise

Forventet teknologi og en miljøvennlig løsning

De fleste deltagere i dag forventer nok at en slik app er på plass. Man er mer bevist på miljøet, samtidig som det oppleves utdatert å få tilsendt papirdokumenter som kanskje til og med må skrives ut. Vår konferanse app er et gratis verktøy til alle våre kunder

En firmatur til utlandet og kanskje til en by som er fremmed for de fleste. Første kveld skal man kanskje også ut å spise middag og er innom hotellet bare for en kort stund i forkant. En kart funksjon viser både vei til hotellet, restauranter o.l er implementert i reise-appen

app for kurs og konferanse kart som viser vei

Vanligvis er samlingspunktet rundt innsjekking automatene på flyplassen. Her har bedriftens utpekte reiseleder printet ut og pakket med seg fly billettene som skal deles ut. Spar miljøet, spar tiden og vit med sikkerhet at alle har med seg riktig dokumentasjon. Nå ligger alt i reise-appen

app for kurs og konferanse fly tog og buss tider
app for kurs og konferanse fly eller tog billetter

Været er uforutsigbart. Med denne funksjonen kan det hjelpe deltakerene å pakke med seg riktig klær. Funksjonen er også grei å titte innom når man skal ut for å spise middag på restaurant

app for kurs og konferanse vær værmelding værdata

Valuta kalkulator er nyttig når man ønsker å vite dagens kurs før man skal gjøre et lokalt kjøp på en reise til utlandet. Store svingninger i både lokal valuta på lik linje med Euro de siste årene har ført med seg at denne funksjonen er kjekk å ha utenfor landegrensene.

app for kurs og konferanse valuta kalkulator

Et detaljert program viser klokkeslett, agenda  og hvor det er oppmøte. På den måten er alle deltakere forberedt og vet hva og hvor neste holdepunkt er. Nå slipper man en samling i hotellets lobby hvor man rusler samlet til restauranten hvis man ikke vil.

program for kurs og konferanse i mobil app
guide på firmatur app reiseleder

Flere funksjoner for reiseleder, eller guide

Vi kan gi bedriftens utpekte reiseleder, eller guide på selve destinasjonen ekstra funksjoner i reise-appen. En av de lar man få tilgang til alle sine billetter. Slik at hvis noen har glemt av telefonen før inngang til teater, museum, fly eller lignende så vil reiseleder kunne vise frem billetten i stedet for.

Unngå unødvendige flaskehalser

En funksjon lar bedriftens reiseleder en mulighet til å sende ut en felles SMS til alle deltakere. Dette er en god funksjon hvis man ønsker å varsle om endring i tider eller lignende. På den måten ligger man i forkant og kan unngå potensielle flaskehalser.

velg app for ditt arrangement

Er du bedriftens utpekte reiseleder? La deltakere heller ringe oss som arrangør, eller lokal guide hvis de har noen spørsmål. Denne funksjonen gjør at du får tid til å nyte turen på lik linje som resten

kontakt arrangøren av konferansen via mobil app

Skal dere ha med leverandører på firmaturen?Hvorfor ikke åpne for en deltagerliste hvor man får informasjon som både telefon og e-post. Like nyttig er den for å hurtig nå den som er litt sen til lunch, eller kanskje bussen. Slik at man kan ringe og høre om de er på vei.

app for kurs og konferanse deltagerliste

Bli kjent med destinasjonen og severdighetene i nærheten. En firmatur varer i noen få dager og de fleste rekker nærmest ikke se mye mer enn hotellet og resturantene. Denne funksjonen gjør at man i løpet av innlagt egentid i programmet enkelt kan finne frem til noen severdigheter å besøke

les mer om destinasjonen

Tilgjengelige funksjoner på app for kurs og konferanse

Program med tidsskjema og kart til oppmøte
Finn konferanse lokasjon med kart
Deltagerliste med epost og ringefunksjon
Sponsorer
Les om kursholdere eller foredragsholdere
Les om selve kurset eller konferansen
Kontakt kurs eller konferanse arrangør
Billetter av valgfri type (inngang, fly, tog o.l)
Valuta (om kurs eller konferansen holdes utenlands)
Været (lokal værdata)
gdrp regler reiseliv

GDPR, har du kontroll?

Heldigvis er det nå ganske strenge regler på lagring av personlig data. Men har du kontroll på dette hvis du skal hente inn denne informasjonen selv? og har alle deltakere blitt gjort bevist på at regelverket følges og hva et samtykke eventuelt innebærer?

Vi ordner med et samtykke i starten av påmeldingen hvor vi tydeliggjør dette ut i fra spørsmålene som stilles og data som hentes inn. På den måten slipper du tenke på at noen skulle reagere.

appforreiselivsbransjen

Forventet teknologi og en miljøvennlig løsning

De fleste deltagere i dag forventer nok at en slik app er på plass. Man er mer bevist på miljøet, samtidig som det oppleves utdatert å få tilsendt papirdokumenter som kanskje til og med må skrives ut. Vår konferanse app er et gratis verktøy til alle våre kunder.

Les mer om vår mobil-app her

velgbransjeforfirmatur

Velg din bransje

Signaturreise samarbeider med en rekke ulike bedrifter på tvers av bransjer. Alle reiser er ulike og mange behov skal dekkes. Velg din bransje og se hva vi kan gjøres for deg på deres neste firmatur, styre tur, fagseminar, kurs eller konferanse.

Gå til bransje velgeren her

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

besøk destinasjoner for firmatur til utlandet

Firmatur eller arrangement i utlandet

Trykk her for destinasjoner i utlandet

firmaturer i norge oversikt

Firmatur eller arrangement i Norge

Trykk her for destinasjoner i Norge