Brighton

Firmatur til Brighton som byr på nye inntrykk!

En destinasjon som overrasker

Brighton er kjent som Englands livlige kystperle og er den perfekte destinasjon for en firmatur. Hvis man ønsker seg mange spennende opplevelser, aktiviteter og et stort utvalg av mat, burde man vurdere en firmatur til Brighton!

Ta kontakt

Aktiviteter på firmatur til Brighton

Det er essensielt med et engasjerende program når firmaet skal på tur. Tar dere en firmatur til Brighton, er dere sikret et mangfold av aktiviteter som er ideelle både for teambuilding og som rene opplevelsesaktiviteter.

Her kan vi tilby båtturer fra marinaen hvor dere kan se den ikoniske Brighton Pier, oppleve kysten i England, eller kanskje til og med spotte noen av de lokale delfinene.

For de som foretrekker aktiviteter på land, tilbyr Brighton muligheten til å prøve seg på beachvolleyball på den berømte stranden. Med bølgene som slår inn og den friske sjøluften, er det garantert mye latter og moro.

Hoteller i Brighton

Brighton er også kjent for sine mange fine hoteller, spesielt de som ligger langs den berømte Brighton Pier. På firmatur til Brighton vil dere finne en rekke hotellalternativer som tilbyr høy standard og komfort. Disse hotellene, med sin ideelle beliggenhet ved havet, gir enkel tilgang til både byens forretningsdistrikter og dens mange fritidsaktiviteter. Mange av hotellene skilter med fantastisk utsikt over den engelske kanalen, og gir dermed en ekstra dimensjon til oppholdet.

Brighton er ikke bare kjent for sine naturskjønne sider, men også for sin levende kultur og kunstscene. Gå ikke glipp av den berømte Brighton Palace Pier, eller de mange galleriene, teatrene og musikkstedene som finnes i byen. Det er alltid noe på gang her!

Brighton, en by som bobler over av liv og kultur, er et glimrende valg for en firmatur. På firmatur til Brighton kan dere dykke ned i byens rike historie, som strekker seg fra fiskerlandsby til et populært feriested for den britiske adelen i det 19. århundre. Byens kultur er en fascinerende blanding av det tradisjonelle og det moderne, noe som tydelig gjenspeiles i dens arkitektur og kunstscene.

Ting å gjøre i Brighton

Brighton har mye å tilby! Fra spennende aktiviteter som minigolf, en adrenalinfylt tur på en zip line, til en kulinarisk vandring hvor man kan smake byens delikatesser. Eller hva med et morsomt cocktailkurs, hvor man kan lære å lage klassiske nye drinker.

Vi har hatt mange spennende turer med grupper hit! Både actionfylte, nedpå og rolige, samt en god miks av ulike utflukter, enkle aktiviteter og diverse mat og drikke som gir en god smak for alle i følget.

Utflukter og attraksjoner

For de eventyrlystne i gruppen, er sykkelturer i og rundt Brighton å anbefale. En av de mest populære sykkelturene tar deg ut til Rottingdean, en spennende landsby som ligger en liten time fra byen. Her kan man stoppe for god drikke og mat på en av de lokale pubene!

For dem som ønsker mere lengde på sykkelturen kan man sykle videre til Seven Sisters point, kjent for sine majestetiske klipper.

Et besøk til Brighton Museum & Art Gallery er et must, hvor dere kan utforske en imponerende samling av kunst og artefakter som forteller om byens unike historie og arv. Museet, som ligger i det historiske Royal Pavilion-komplekset, gir et dypdykk inn i byens kunstneriske og kulturelle sjel.

Mat og drikke

Når det kommer til matkulturen, skuffer ikke Brighton. Byen er hjem til noen av de beste indiske restaurantene i regionen, og gir deg en autentisk smak av India. Men selvfølgelig, ingen tur til en engelsk kystby vil være komplett uten å prøve fish n´ chips!

For sjømatelskere er det flust av steder hvor du kan få ferske delikatesser rett fra havet. Og for de som søker en ekte britisk opplevelse, er det mange sjarmerende puber i Brighton, der man kan sette seg ned, slappe av og nyte en kald øl eller cider i sola.

Vi hjelper dere med en firmatur til Brighton

Ønsker du og ditt firma rett og slett å oppleve den engelske sjarmen og kulturen? Da er en firmatur til Brighton riktig for dere! Vi ordner med møterom for faglig. I denne byen er det mange muligheter for et morsomt opplegg og en tur med god stemning fra start til slutt. Ta kontakt med oss for et tilbud!

The Royal Pavilion er en av de mer kjente severdigheter i Brighton

Besøk stranden på vei hjem fra aktiviteter!

Ta kontakt med Emma for en hyggelig prat om denne reisen.

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt