firmatur til franske riviera
BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

REISETID

3t 0min

DIREKTEFLY

Bergen, Stavanger og OsloDen franske riviera

Nyt omgivelsene

La Côte d´Azur – den asurblå kysten i Middelhavet strekker seg fra Menton i øst til Sainte-Tropez i vest, og er kanskje verdens mest omtalte og myteomspunnede kystlinje. Her ligger store og urbane byer og pittoreske småbyer og landsbyer, og skaper den perfekte rammen for en flott reise.

Den franske riviera fascinerer og bergtar

Her møter hav fjell, og middelalderbyer klamrer seg fast til fjellveggene. Utsikten til det asurblå Middelhavet er spektaktulær. Monte Carlo, Villefranche, Nice, Antibes eller Cannes, det er bare å velge blant vakre steder. Eller kanskje vil du heller ta turen til en av de mange sjarmerende landsbyene som ligger en kort kjøretur fra kystlinjen; Mougin med sine gallerier og restauranter, Biot som er kjent for sin glassblåserkunst, kunstnerbyen Saint Paul de Vence med sin fantastiske utsikt, middelalderbyen Eze og mange flere.

Mat og vin står i sentrum på den franske riviera

Det finnes et utall spisesteder, fra enkle bistroer til ekslusive restauranter med stjerner – både av Michelin- og Hollywoodtypen. Nyt smakfull lunch helt nede i vannkanten på La Petite Plage i Juan les Pins, besøk Michelangelo i Antibes, eller den legendariske og sjarmerende La Colombe d´Or i Sainte Paul de Vence.

Det deilige klimaet innbyr til strandliv og avslapping, men det er også mange muligheter om du vil være aktiv, enten du liker markeder, festivaler, museer, kunstgallerier, sykkelturer eller fotturer. Og for de som liker shopping er det kjekt å vite at de fleste motehusene er representert.

Vel en times biltur fra Cannes ligger flotte skidestinasjoner, som Isola 2000, Valberg og Auron. Du kan starte dagen med skikjøring og deretter ta en dukkert og nyte de siste solstrålene på stranden samme ettermiddag

Vi kjenner den franske riviera godt. Her har vi bodd og jobbet i flere perioder, og vi hjelper deg med å skreddersy et hyggelig, spennende og innholdsrikt opplegg for din firmatur – akkurat slik du ønsker det.

Valuta: Euro
Språk: Fransk
Styresett: Republikk
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Vanlig at man gir noe tips på restauranter / taxi
Elektrisitet: 220/230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00

En firmatur til Den Franske Riviera slår aldri feil

firmatur til antibes
FIRMATUR TIL ANTIBES

Klar for sol og bad?

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet tur på sykkel eller til fots. Roma har svært mye å by på når det gjelder museum og storslått arkitektur fra romertiden

firmatur til cannes
FIRMATUR TIL CANNES

En spektakulær by!

Roma er en av mange storbyer som egner seg godt for konferanser. Om man ønsker å bo i byen eller ligge litt utenfor er mulighetene mange

firmatur til monacco
FIRMATUR TIL MONTE CARLO

Hvorfor ikke ta en dagstur innom?

Når man først er i Italia er det et «must» å oppleve det italienske kjøkken hvor den kulinariske opplevelsen henger høy


firmatur til den franske riviera

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Den Franske Riviera!


Destinasjoner du kanskje vil like