firmatur til st anton 1
BESTE TID Å REISE

Hele året

REISETID

2t 15 min

DIREKTEFLY

Ingen (Flyr til Zurich)


Sankt Anton am Arlberg

For deg som liker ski!

Har du lyst til å oppleve ekte tyrolskestfrihet 1300 meter over havet, på en av de største skiresortene i de østeriske alpene? Da er en firmatur til St Anton Am Arlberg perfekt til dere!

Det lille tettstedet, med knappe tre tusen fastboende, nærmest skriker av ambients og ekte tyrolsk atmosfære. Her kan man virkelig slappe av og roe ned, eller sette opp tempoet og slenge seg utfor en topp med ski eller brett på beina.

St. Anton am Arlberg er et unikt aktivitetsparadis, hvor firmaturen legges om man vil ha en gruppeopplevelse utover det alminnelige. Opplev denne delen av alpene på ski, brett eller med truger på beina.  Med sine 305 kilometer med oppkjørte skispor, velpreparerte pister og over 200 kilometer med off-pist terreng, finner man utfordringer i alle klasser. De blå og røde pistene er i flertall, men ønsker man noe mer ekstraordinært, kan man leie en guide som tar en med utenfor allfarvei for å kjøre i dyp og urørt puddersnø. For de som liker et roligere tempo, er det mulig å utforske alpene på truger i sitt eget tempo. Bestill en guidet gruppetur for å utforske de beste utsiktspunktene i nærheten. Her er muligheten mange, men husk at St. Anton am Arlberg har snøgaranti, så man bør absolutt sette pris på det hvite landskapet.

Området har lenge vært en yndet destinasjon for de som liker vinteraktiviteter, noe som gjenspeiler de utallige mulighetene man har av aktiviteter i området, selv om historien her er basert på skikjøring. Har man lyst til å lære mer om skikjøringen i Alpene fra den tiden ski var brukt som fremkomstmiddel, og ikke som en opplevelsesaktivitet, kan man ta turen innom det lokale skimuseet. Museet er lokalisert i en gammel, estetisk jakthytte, som i tillegg huser en liten restaurant hvor man kan smake på Arlberg høysuppen med røykt villsvin, som er en St. Anton spesialitet.

På stedets 18 fjellrestauranter kan man få alt fra italiensk pizza og asiatisk wok til den østeriske nasjonalretten wienerschnitzel, eller den lokale spesialiteten tyroler knödel. De gastronomiske mulighetene er svært varierte og av høy kvalitet.

Det sies at St. Anton byr på verdens beste afterski, selv før bakkene stenger. På kalde dager frister det kanskje mer å sette seg foran et tent ildsted hvor flammen varmer behagelig, mens man nyter et glass rykende varm, tradisjonell glühwein.

Send forespørsel

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 2000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Guro Farstad daglig leder

Ta kontakt med Guro for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: guro@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til st anton

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til St Anton!


Destinasjoner du kanskje vil like