firmatur til munchen
BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

REISETID

2t 15m

DIREKTEFLY

Bergen, Oslo og Tromsø


Opplev Oktoberfest i Munchen!

møterom allianz
MØTEROM PÅ ALLIANZ ARENA

Det stiligste møterommet!

Vi anbefaler selvfølgelig å legge det faglige til Allianz Arena med en guidet omvisning i forkant. Her vil du få se en av verdens mest moderne stadioner!

oktoberfest munchen
OKTOBERFEST

Opplev Oktoberfest!

Man kommer ikke unna at Munchen er det mest populære reisemålet for de som vil oppleve Oktoberfest! Legger til rette med billetter og bord på området

takterasse munchen
FOR-DRINK PÅ TAKTERASSE

Nyt utsikten

Det finnes mange sky-barer i Munchen. Vi legger opp til en for-drink eller middag hvor du kan nyte utsikten


Munchen

Fotball og oktoberfest

Munchen er en utrolig spennende storby som blant annet er kjent for sin årlige oktoberfest og storslåtte arkitektur. Det er Tysklands uoffisielle sørlige hovedstad med kafeer i middelhavsstil og middeleuropeiske øl haller. Byen har et uortodoks utseende og kan by på attraksjoner for hver en smak

 

I denne tyske storbyen føler man seg raskt velkommen

Byens motto er ”München mag dich” og betyr på norsk ”München liker deg”. Folk fra hele verden blir tiltrukket av dette stedet, spesielt på høsten når de arrangerer den årlige oktoberfesten. Dette eventet trekker rundt 6 millioner øltørste turister fra hele verden. Selv om denne storbyen ligger lengst unna Norge, er den likevel den tyske byen som de fleste av oss har et forhold til. Byen har bevart sine lokale tradisjoner, og man kan ikke besøke denne byen uten en liten smak av deres lederhosen, bratwürst, jodling og tubamusikk. Her kan man også oppleve slott i flott barokk arkitektur, med blant annet Nymphenburg i spissen. Dette er en av de mest berømte severdighetene i Munchen, hvor man kan slappe i den tilhørende parken etter et besøk i slottet. Det store torget heter Marienplats og kan by på vakre bygninger og monumenter som Neues Rathaus (det Nye Rådhuset) og Mariasøylen. Her finnes man også alt man ønsker av shopping og restauranter. Et lite kvartal unna finner man den vakre Frauenkirche, som er selve symbolet på München.

Denne livsglade byen kan by på storartede dager med en følelse av luksus

Det er nemlig en av de mest velstående byene i Europa, hvor de med de mest luksuriøse bilmerkene pryder gatene. Velstanden har derimot ikke gått utover den tyske maten, som består av rause porsjoner og velsmakende retter. Typiske matretter er Weisswurst, Leberkaese og Schweinebraten. Du kan selvsagt få mer sofistikert mat om du ønsker, da München er en av få byer i Europa som har flere restauranter med tre Michelin-stjerner.

Hvis du og ditt firma er glad i øl og god stemning, så er absolutt dette stedet for deg

Det er noe helt spesielt å drikke øl på en typisk Biergarten, eller øl-hage som det kalles. Byen byr på rundt 200 biergartens, som har historie helt tilbake til 1812. Her kan dere nyte en iskald øl under kastanjetrær på en benk sammen med andre joviale tyskere. Kong Ludwig gav nemlig tillatelse til at bryggeriene kunne få solgt sitt øl som de ville, dermed er det nettopp dette du kan forvente deg; øl på et grønt bord under et kastanjetre.

Ønsker du og ditt firma å oppleve livsglade tyskere, storslått arkitektur og utsøkt tysk mat, så er München stedet for dere! Her er det også muligheter til å legge opp et event rundt den store Oktoberfesten.

Ta kontakt med oss, og vi guider deg gjerne gjennom en gledefylt tur til denne destinasjonen

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Valuta: Euro
Språk: Tysk
Styresett: Forbundsrepublikk
Antall innbyggere: ca 1,4 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til munchen

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Munchen!


Destinasjoner du kanskje vil like