firmatur til sør afrika
BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

15t 30min

DIREKTEFLY

Via Frankfurt


Sør-Afrika, en opplevelse for livet!

safari sør afrika
SAFARI

Er du klar for Safari og nye eventyr?

Når man først er i Sør-Afrika så er det en opplevelse komme tett på dyrene. Om man ønsker en videre utflukt til Kruger Nasjonalpark, ordner vi det. Men det finnes også safari parker nær Cape-Town

utsikt
GODE OPPLEVELSER

Vi finner de hyggeligste plassene

I Sør-Afrika er man ute etter gode opplevelser. Det kan være alt ifra vinområdene, storbyen Cape Town eller på dyresafari. Spør oss og vi lager en topp opplevelse for din bedrift

hvalsafari sør afrika
MØT DYR PÅ NÆRT HOLD

Kule opplevelser!

Ønsker du å komme i nærkontakt med sjeldne dyr. Vi vet hvordan!


Sør-Afrika

Opplev safari

Sør-Afrika har alt. Her finner du blendende vakkert landskap, spennende plante- og dyreliv og frodige vinland. Klimaet er behagelig året rundt, og innbydende strender finnes langs hele øst-kysten. Landet er omkranset av Atlanterhavet i vest og Det Indiske Hav i øst.

Sør-Afrika er et land fylt av kontraster og med en rik historie.

Landet har utviklet seg mye siden Apartheid ble opphevet i 1994. Det er fremdeles stor fattigdom og arbeidsløshet, men livsgleden og latteren er likevel aldri langt unna. Nelson Mandela er en helt og et frihetssymbol for både den svarte og hvite befolkningen. Fangeøya Robben Island, der Nelson Mandela satt fanget i 18 år av sitt 28 år lange fangenskap, kan besøkes ved å ta båt til øya fra Waterfront i Cape Town – et minne for livet.

Cape Town

I området rundt Cape Town kan vi arrangere en firmatur der vi kan legge opp til spennende aktiviteter som hvalsafari, sykling, dykking, dra på rafting, fjellturer og spille golf på fantastiske anlegg. Og for den som vil få med seg store områder på kort tid, kan en sightseeing med helikopter anbefales! Det finnes mange nasjonalparker, der Kruger er den mest kjente. Her kan du dra på safari og oppleve elefant, løve, bøffel, leopard, sjiraff, sebra, neshorn og andre eksotiske dyr på nært hold. Etter en spennende dag med safari og mange inntrykk, samles man rundt bålet på kvelden. Nattehimmelen er svart og full av stjerner, og kanskje kan du kan høre løvene brøle. Stemningen glemmer du aldri og du vil lengte tilbake.

Sør-Afrika er et spennende land også med tanke på mat og vin

Vi anbefaler et besøk til berømte vinområder som Stellenbosch og Franschhoek – her produseres viner i verdensklasse. Cape Town kan også by på restauranter av ypperste klasse. Prisnivået i Sør-Afrika er lavere enn her hjemme, så du kan unne deg det lille ekstra.

La oss i Signaturreise skreddersy en fantastisk tur med opplevelser som sent glemmes

Vi kjenner Sør-Afrika og har vært der mange ganger. Vi samarbeider med lokale partnere for å gi deg tett oppfølging under oppholdet. Det behagelige prisnivået for både mat og drikke er et pluss, og det aller beste er at det ikke er tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.
Valuta: Sør-Afrikansk Rand
Språk: Engelsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 53 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Passet må imidlertid være gyldig i minst tre måneder etter at besøket er avsluttet, og må inneholde minst to blanke sider.
Sør-Afrika aksepterer kun maskinlesbare pass, og derfor kan ikke nødpass benyttes for reiser til Sør-Afrika.
Sikkerhet: Vær oppmerksom på lommetyveri

petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen.

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


firmatur til sør-afrika

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Sør-Afrika!


Destinasjoner du kanskje vil like