Vår historie

Vår historie

Signaturreise AS ble grunnlagt i 2014. Bedriften er i vekst og har i dag kunder fra hele landet og over 100 samarbeidspartnere i over 24 land. Bedriften er medlem av Reisegarantifondet og mottaker av DNB sitt verdiskaperbevis. Signaturreise vil alltid gjøre det ytterste for å møte dine ønsker og legge opp til en firmatur med godt innhold.

Signaturreises ekspertise er først og fremst Europa, samt innland på kryss og tvers, fra storbyer til landsbyliv og det å finne kulinariske godbiter og aktiviteter som aldri vil glemmes.

Ønsker deg velkommen til en hyggelig reiseprat med oss!

Kontakt oss

Ta kontakt

Økonomi

Siden starten i 2014 har Signaturreise en betydelig vekst. Dette viser at våre ansatte har den kompetansen som kreves for å levere for våre kunder.   Bedriften har flere faste kunder som har flere arrangement eller reiser pr kalender år.

«En sunn økonomi gjør at våre kunder kan finne roen i en bransje som er urolig etter covid-19»

Signaturreise bruker en god del av marginen på å re-investere i selskapet. Dette gjenspeiles i ulike verktøy som kommer våre kunder til gode. En praktisk reise-app, digital påmelding, smittesporing, beredskapsplan med mere.

Vi har tro på at det å investere i kunden og produktet vil være vinnende over tid.

Vi løser våre kunder sine utfordringer

Det å lage en reise eller arrangement for en bedrift er ikke like lettvint som det høres ut som. Det er lett å gå seg bort og møte fallgruver underveis. Det kan være alt ifra flybilletter og hotell til skattespørsmål eller logistikk. Det finnes utrolig mange små elementer som skal gå opp for å få en god flyt i program.

Vi har siden starten bistått våre kunder i denne komplekse oppgaven. Både med større arrangement i Norge til firmaturer utenlands. Vår kompetanse og erfaring gir oss rom for å veilede kunden fra start til gjennomføring.

Våre kunder og leverandører

Den neste trygge firmatur lager vi for deg!

Stort eller lite, på hjemmebane eller i form av en reise, en dag eller flere dager, kort eller langt. En gruppetur i Norge gir deg og ansatte det påfyllet som trengs. Len deg godt tilbake og la profesjonelle sette sammen aktiviteter som passer for dere.

Inspirasjon + + Ta kontakt