Hjem  /  Firmatur  /  Europa / Davos

header davos 1
BESTE TID Å REISE

Fra januar til mars

VÆRET DER NÅ

REISETID

5t

DIREKTEFLY

Davos

Send Forespørsel

Vakre Sveits

Med sin plassering på 1590 meter over havet er Davos ikke bare Europas høyestliggende by, men også en klassiker for de som er opptatte av vintersport. Denne lille byen kan friste med flotte skianlegg, men også aktiviteter for de som ønsker litt mere avslapning og variasjon.

Davos-Klosters er to skiområder som består av totalt fem skisystemer. Her finner dere velfungerende anlegg som gir rom for mye tid til å gå på ski framfor mye tid i heisene. Det er mulighet for både slalåm og langrenn, med bakker beregnet til begge. For de som ønsker å gå på uten ski på bena, er det vakre vinterturstier med utsikt over de fantastiske alpene Sveits har å by på. Aking, ishockey, skøyter og curling er også ypperlige aktiviteter for grupper. Eller hva med en behagelig ridetur med hest og slede, mens dere nyter den vakre utsikten?

I sentrum er det et bredt utvalg av utmerkede shoppingmuligheter med flere butikker, kafeer og restauranter. Internasjonale varemerker, sportsbutikker og lokalt håndverk er å finne. Samtidig som de har flere små butikker med stil og autentisk preg. Davos har også et levende uteliv med underholdning, barer, diskoteker, til og med et kasino. Byen regnes som ett av de beste stedene i Sveits for å oppleve nattelivet.

Opp gjennom historien har hotellet Schatzalp vært svært populært med besøkende fra hele verden. Hotellet ligger langt oppe på fjellet, atskilt fra resten av byen. Her kan dere bo for en rimelig pris, med tilgang til skianlegg og kjelkebane inkludert i prisen. Foruten Schatzalp er Iglu-Dorf og Waldhotel gode alternativer for å få en smak av det genuine med Davos. Iglu-Dorf ligger ved Parsenn oppe på fjellet og man kan her bo i igloer med deilige badestamper. Waldhotel er nesten 110 år gammel, men er et nyrenovert og pent hotell, plassert ved fjellsiden med panoramautsikt over Davos.

En firmatur til Davos har mye å inkludere i programmet annet enn besøk til skianleggene. Det er en opplevelse å reise med Schatzalp jernbanen oppover mot fjellene. Den 120 år gamle banen er en del av historien til byen og er verdt turen hele veien opp. For hockey interesserte er det også lurt å få med seg en av de mange hockey-kampene på Vaillant Arena mellom september og februar. Booker dere tidlig kan dere oppleve noen av verdens beste spillere, på en av de mest spektakulære arenaene.

Davos er også kjent for sine togturer med to av de mest kjente toglinjene i verden. Få ting kan sammenlignes med å slappe av i en varm kupé, mens man ser cinematiske fjellandskap rulle forbi.

Er du interessert i å ta neste firmatur til Davos? Send oss en forespørsel så hjelper vi deg på vei.

Valuta: Sveitsisk franc
Språk: Fransk/Tysk/Engelsk
Styresett: Direkte demokrati
Antall innbyggere: ca 11 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Nokså trygt


petter ramberg square

Ta kontakt med Petter for en hyggelig prat om denne reisen! 

E-post: petter@signaturreise.no
Telefon: +47 73 95 00 00


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til davos

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Davos!