Brussel

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Brussel

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

2T 15M

DIREKTEFLY

Oslo


Brussel

Send Forespørsel

En by, delt av tre språk

I en by delt av tre språk, fem regjeringer, og med en kongefamilie som holder det hele sammen, finner man noen av verdens beste smaksopplevelser. Brussel er Belgias hovedstad og regnes også som den Europeiske Unions hovedstad.

Mellom dresskledde diplomater og fasjonable belgiere kan man nesten bli litt overveldet

Med et yrende folkeliv mot et bakteppe som dratt ut av en film fra middelalderen, er det lett og skjønne at dette er byen med noe for enhver smak.

Dersom Belgia er synonymt med sjokolade og øl, så er i alle fall Brussel det. Tradisjonene for ølbrygging og produksjon av sjokolade er eldgamle, men absolutt like levende tradisjoner i Brussel i dag

På en firmatur til Brussel må man være med på et bryggeribesøk for å lære om den tradisjonelle ølbryggerkunsten

Med smaker fra syrlig til søtt, gjerne noe med kirsebær, finner man en øl man liker. Er ikke øl veien å gå, så kanskje sjokolade er noe som treffer blink. I Brussel finner man utallige sjokoladeprodusenter, hvor mange tilbyr gruppeturer i produksjonslokalene. Hos enkelte kan man også være med og lage sin egen sjokolade. Den perfekte gave; belgiske sjokoladepraliner laget i Brussel av deg selv.

De kulinariske opplevelsene i Brussel er mye mer enn bare sjokolade og øl.

Denne internasjonale millionbyen har den absolutt største tettheten av Michelin-restauranter i hele verden. I kombinasjon med det lave prisnivået i byen, er det en utmerket anledning til å prøve seg som gourmand.

Vil man heller ha noe lett, kan man stoppe ved en av byens mange Frikots for å få en porsjon frites. Belgierne og franskmennene er i en evig kamp om hvem som var den egentlige oppfinneren av pommes frites. Dersom du vil prøve den belgiske versjonen, husk å få den med Andalouse, lokalbefolkningens favorittilbehør.

Dersom man fortsatt vil ha noe søtt etter all sjokolade, Michelin-mat og frites, må man nesten prøve en ekte belgisk vaffel. Disse selges fra små kafeer og gateboder i hele Brussel. Prøv den med melis, sirup, karamell, eller kanskje banan? Det kan ikke slå feil.

Brussel har en lang og stolt historie, og har vært i konstant forandring siden 900-tallet

Dette gjenspeiles i den spennende arkitekturen rundt omkring i hele byen. For de som er over gjennomsnittet glad i arkitektur, er det sagt at noen av Europas vakreste art deco og art nouveau bygninger er å finne nettopp her. Ta føttene fatt og spaser mellom disse storslåtte byggverkene. På Grand Place, eller Grote Markt, kan man speide opp på over 300 år gamle byggverk, og nesten føle historien de representerer.

Når man vandrer rundt i byen merker man raskt at mote er viktig for lokalbefolkningen. De utallige motebutikkene som preger bybildet er første hint. Vil man finne noe ekstra spennende, kan man besøke loppemarkedet som holdes hver morgen. Her kan man finne antikviteter eller designerklær, uten å tømme lommeboka.

 

Valuta: Euro
Språk: Nederlandsk (55%), Fransk(44%), Tysk(1%)
Styresett: Konstitusjonelt monarki
Antall innbyggere: ca 1.2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Ved god service
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Byen kan tilby mer enn mat og mote! Last ned en katalog

Her finner man museum i de fleste kategorier, fra musikk, film og teater, til biler, historie og politikk. Man kan finne noe som interesserer de fleste. Ta med gruppen opp i toppen av Automium, Brussels svar på Eiffeltårnet. Her kan man nyte en god middag, eller bare innta den spektakulære utsikten over den belgiske hovedstaden.


Noe å oppleve på firmatur til Brussel!

KULINARISK VANDRING

Sulten?

Bli med en lokalkjent guide på en kulinarisk vandring gjennom de hyggelige gatene. Vi lover gode smaker og godt humør!

GUIDET TUR

Få litt historisk påfyll

Første gang i Brussel? Da anbefaler vi en guidet tur hvor dere får sett byens highlights samt historisk påfyll

GODE MØTEROM

Bra for konferanser

Det er ingen tvil om at mange viktige beslutninger tas i denne byen. Her finnes svært mange gode konferansefasiliteter


firmatur til krakow

Krakow

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Krakow

firmatur-til-krakow
BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

55M

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Oslo og Stavanger


Krakow

Send Forespørsel

Vakker og pulserende

Med vakker arkitektur fra renessansen, barokken og gotikken har Kraków en herskapelig atmosfære som tar deg langt tilbake I tid. I tillegg kan du utforske et mørkt, men viktig kapittel fra nyere historie; andre verdenskrig.

En gang Polens hovedstad, og fortsatt den nest største byen med rundt 750 000 innbyggere.

Kraków har en rik kulturarv takket være den sentrale posisjonen byen har hatt innen vitenskap, kultur og handel. De vakre palassene, kirkene og herregårdene har sørget for at byen ligger på UNESCOs verdensarvliste, og gjør at byen regnes som Europas vakreste. Mange av disse byggene finner du i Stare Miasto; gamlebyen. Wawel-slottet og Mariakirken er verdt å få med seg. Sistnevnte ligger like ved Hovedtorget i byen, der du også finner markedsplassen. Krakóws spesialiteter er rav og krystall, noe du kan se nærmere på her. Ønsker du å shoppe mer, kan du fortsette ned handlegaten Florianska. Byen kan fint utforskes til fots, eller kanskje du vil ta en runde med hest og vogn?

Det kan også være verdt å vurdere et par utflukter. Ca en times kjøring utenfor byen ligger saltgruven Wieliczka

Den har vært i drift siden 1200-tallet, og nede i de 300 kilometerne med gruveganger er det hogget ut gallerier med kunst, og til og med en hel katedral – St. Kingas Kapell. En annen utflukt man kan vurdere, er konsentrasjonsleiren Auschwitz, i byen Oswiecim. Dyktige guider tar deg gjennom en vond, men viktig del av vår nyere historie.

Tilbake i selve Kraków kan man besøke Oscar Schindlers emaljefabrikk, som i 2010 ble omgjort til museum

Museet viser hvordan jødiske familier levde under 2. Verdenskrig. Vi anbefaler også et besøk i den jødiske bydelen Kazimierz, der du finner spennende markeder med antikviteter og skinnvarer, og et blomstrende uteliv med barer og kafeer. Både i Kazimierz og gamlebyen åpnes stadig nye nattklubber, og Kraków kan også skilte med tre kasinoer.

Gamlebyen har et rikt tilbud av restauranter og bistroer

Benytt anledningen til å sjekke ut polsk mattradisjon, med retter som rødbetesuppe og nasjonalretten bigos, som består av kjøtt, pølser, surkål og grønnsaker. Det er også flotte gourmetrestauranter her, der du kan få fantastisk mat for en rimelig penge – prisnivået i Polen er mye lavere enn i Norge.
Vi skreddersyr gjerne en gruppetur for deg og ditt reisefølge med akkurat de opplevelsene dere ønsker å ha med dere fra vakre Kraków.

Vi lover at byen vil gjøre varig inntrykk på dere, og passer utmerket for kurs og konferanse og større events.

Valuta: Zloty
Språk: Polsk
Styresett: Demokratisk republikk
Antall innbyggere: ca 750 000
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Vanlig å tipse 10-15%
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til krakow

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk historiske Krakow!

Krakow er et turistmål vi nordmenn liker godt! Her finnes rimelige restauranter med drikkepakker inkludert i menyene, historiske utflukter og gode hoteller. En firmatur til Krakow vil gi deg god verdi for pengene


Noe å oppleve på firmatur til Krakow!

segwaytour-krakow
GUIDET TUR PÅ SEGWAY I KRAKOW

Klar for en tur?

Segway er en spennende og annerledes måte å få sett byen på og en aktivitet alle klarer, uansett alder

kulinraisk-opplevelse-i-krakow
GOURMET TOUR I KRAKOW

Mange gode smaker

Start formiddagen med en guidet gourmet tour. Her vil dere få se, lukte å smake på ulike lokale delikatesser

auschwitz-krakow-gruppereise
BESØK AUSCHWITZ ELLER SALTGRUVENE

Opplev historien på nært hold

Når dere først er i Krakow så er det nesten et must å bli med på en guidet tur i Auschwitz eller Saltgruvene


firmatur i norge

Firmatur i Norge

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Norge


Firmatur i Norge

Send Forespørsel

Teambuilding og naturopplevelser i fokus

Mye herlig reiseglede og erfaring sitter i veggene hos Signaturreise. Vi har nese for det lille ekstra og streber alltid etter å overgå kundens forventinger.

Norge har fantastisk natur, så det er mange naturopplevelser dette langstrakte landet kan by på;

Å kjøre RIB langs Saltstraumen i Bodø, nyte vin på gården til Arne Brimi, la deg fascinere av Geiranger sin spektakulære natur eller spise reinsdyrstek over åpne flammer på Røros, dette er noen av de aktivitetene som knytter arbeidskolleger tettere sammen.
Å lage gode aktivitetspakker i Norge er forholdsvis enkelt; å bruke fjellpartier, enten til fots eller på ski, leie båt for å nyte kystlinjen vår, nyte god mat med kortreiste utvalgte råvarer og finne fine hoteller enten i byer eller mer avsidesliggende steder. Vi vet hva som finnes, og lager gjerne en spektakulær tur for dere i vårt vakre land!

Tidene endrer seg

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program. Eventet flyttes ut av byen og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro. Det som før var het en guidet tur til fots heter i dag – kulinarisk vandring – og kan inneholde alt fra en konsert i Trondheim til vinsmaking i Lom, etterfulgt av en hyggelig lokal lunch.
Norge har blitt et ettertraktet reisemål, både for utenlandske turister men også mer og mer for nordmenn.
Signaturreise er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for ditt firma eller din gruppe. Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, har vi mange innspill.


Arrangører / Guider

Møt våre frilufts guider! Petter og Didrick tar dere med igjennom de råeste naturopplevelsene. Om dere ønsker rappellering, sykkel ned fjellet eller overnatte under åpen himmel er dette gutta man vil ha med seg. Med flere år som Marinejegere så tar disse sikkerheten på alvor. Spør oss om en aktiv tur!


Se vår video fra en firmatur innlands!

Hva ønsker du å oppleve på din firmatur i Norge? Vi sørger for at dere bor bra, spiser god mat med god drikke. Du får de beste guidene og de morsomste aktivitetene. Hva med å dra til fjells og la Arne Brimi lage middagen?


Spør oss om en katalog til din innlandstur!

Har du behov for ideer og innspill til din neste firmatur i Norge? Send oss en forespørsel og vi hjelper deg på vei. Vi arrangerer alt ifra fly, båt, transport, hotell, måltider og aktiviteter for dere. Vi jobber, du tar æren!

Kontakt oss  |  Se på kataloger

firmatur i norge

Anbefalte opplevelser

Du ønsker kanskje å ta med bedriften på en opplevelse til Lofoten hvor dere blir møtt av en grill-lunsj på kaia. Eller er det et jubileum hvor Arne Brimi lager spennende mat fra Norsk natur. Uansett formål så finner vi sammen frem til de riktige opplevelsene. Etter mange år med tilrettelegging er vi sikker på at årets firmatur blir en suksess!


Norge

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Norge


Firmatur i Norge

Send Forespørsel

Teambuilding og naturopplevelser i fokus

Mye herlig reiseglede og erfaring sitter i veggene hos Signaturreise. Vi har nese for det lille ekstra og streber alltid etter å overgå kundens forventinger.

Norge har fantastisk natur, så det er mange naturopplevelser dette langstrakte landet kan by på;

Å kjøre RIB langs Saltstraumen i Bodø, nyte vin på gården til Arne Brimi, la deg fascinere av Geiranger sin spektakulære natur eller spise reinsdyrstek over åpne flammer på Røros, dette er noen av de aktivitetene som knytter arbeidskolleger tettere sammen.
Å lage gode aktivitetspakker i Norge er forholdsvis enkelt; å bruke fjellpartier, enten til fots eller på ski, leie båt for å nyte kystlinjen vår, nyte god mat med kortreiste utvalgte råvarer og finne fine hoteller enten i byer eller mer avsidesliggende steder. Vi vet hva som finnes, og lager gjerne en spektakulær tur for dere i vårt vakre land!

Tidene endrer seg

Vi føler pulsen på hva moderne bedrifter ønsker når de er på tur. De fleste sitter ikke på en buss og blir guidet i lang tid, men ønsker et mer pulserende program. Eventet flyttes ut av byen og aktiviteter har blitt sprekere og mer moro. Det som før var het en guidet tur til fots heter i dag – kulinarisk vandring – og kan inneholde alt fra en konsert i Trondheim til vinsmaking i Lom, etterfulgt av en hyggelig lokal lunch.
Norge har blitt et ettertraktet reisemål, både for utenlandske turister men også mer og mer for nordmenn.
Signaturreise er opptatt av å lage gode reiseopplevelser for ditt firma eller din gruppe. Om du ønsker gode ideer og opplevelser til neste reise, har vi mange innspill.


Arrangører / Guider

Møt våre frilufts guider! Petter og Didrick tar dere med igjennom de råeste naturopplevelsene. Om dere ønsker rappellering, sykkel ned fjellet eller overnatte under åpen himmel er dette gutta man vil ha med seg. Med flere år som Marinejegere så tar disse sikkerheten på alvor. Spør oss om en aktiv tur!


Se vår video fra en firmatur innlands!

Hva ønsker du å oppleve på din firmatur i Norge? Vi sørger for at dere bor bra, spiser god mat med god drikke. Du får de beste guidene og de morsomste aktivitetene. Hva med å dra til fjells og la Arne Brimi lage middagen?


Spør oss om en katalog til din innlandstur!

Har du behov for ideer og innspill til din neste firmatur i Norge? Send oss en forespørsel og vi hjelper deg på vei. Vi arrangerer alt ifra fly, båt, transport, hotell, måltider og aktiviteter for dere. Vi jobber, du tar æren!

Kontakt oss  |  Se på kataloger


Anbefalte opplevelser

Du ønsker kanskje å ta med bedriften på en opplevelse til Lofoten hvor dere blir møtt av en grill-lunsj på kaia. Eller er det et jubileum hvor Arne Brimi lager spennende mat fra Norsk natur. Uansett formål så finner vi sammen frem til de riktige opplevelsene. Etter mange år med tilrettelegging er vi sikker på at årets firmatur blir en suksess!


firmatur til kroatia

Kroatia

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Kroatia

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

2t 20m

DIREKTEFLY

Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand


Kroatia

Send Forespørsel

Krystallklart vann

Naturskjønne omgivelser innbyr til badeliv og avslapping, men gir også mulighet for en aktiv firmatur med mange opplevelser. Menneskene i Kroatia er gjestfrie, og den gode atmosfæren gjør at vi som gjester lett trives.

 

Naturen i Kroatia er variert, med både mektige fjell, grønne pinjeskoger og en skjærgård med mer enn tusen øyer- og skjær

Et typisk middelhavsklima gir ofte en lang og behagelig varm sommer og deilig badetemperatur. Landet har en nesten 60 mil kystlinje mot Adriaterhavet, der det rene, krystallklare vannet innbyr til bading, snorkling og dykking.

De mange vakre middelalderbyene har satt landet på UNESCOs verdensarvliste

Den mest besøkte byen er Dubrovnik, med sin karakteristiske borg bygget i bykjernen som strekker seg ut i sjøen. For å få sett mest mulig av Kroatia, anbefales et skjærgårdscruise. Split, Hvar,Brač, Korčula og Dubrovnik er bare noen av de vakre stedene som er verdt et besøk for ditt neste utenlands event. Vi legger gjerne til rette slik at du kan utforske de vakre omgivelsene – det kan være et skjærgårdscruise kombinert med sykling fra havn til havn, eller fjellturer som avsluttes med piknik i en badevik.

Landets behagelige klima og utstrakte kystlinje gir oss gode vin- og matopplevelser

Et tips er å handle på de lokale frukt- og grønnsaksmarkedene. Der bugner det av nyhøstede frukter av beste kvalitet. Lokal mat og vin anbefales på det varmeste. Hvis du er på en av de mange øyene i skjærgården, prøv gjerne fiskegryten Gregada. Den består av dagens fangst, som kokes sammen med poteter, svartpepper, selleri og løk. Lokal og velsmakende! Kroatia har et lavere prisnivå sammenliknet med andre europeiske feriedestinasjoner, så her kan du unne deg litt ekstra luksus både med tanke på restauranter og hoteller.

Hvis du ønsker at vi skal lage en firmatur til dette vakre landet med hyggelig atmosfære og natur, så ta kontakt med oss

Valuta: Kroatisk Kuna
Språk: Kroatisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere:4,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til kroatia

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Kroatia!


Kroatia har mye å by på både til vanns og til lands!

TEAM BUILDING I KROATIA

Fantastisk natur!

I Kroatia finnes det mange aktiviter til vanns så vel som til lands! Om dere vil ha noe actionfylt eller noe rolig og behagelig så har vi noe for alle

LEI EN BÅT

Øyhopping eller middag?

I Kroatia finnes gode muligheter for å leie en båt både for middag, eller om man ønsker overnatting og eget mannskap

BESØK NASJONALPARKEN

Spektakulære opplevelser!

For de som ønsker gode visuelle opplevelser så foreslår vi at man tar en tur innom den annerkjente nasjonalparken


firmatur til budapest

Budapest

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Budapest

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober ( samt julemarked i desember )

VÆRET DER NÅ

REISETID

2t 2m

DIREKTEFLY

Oslo og Stavanger


Budapest

Send Forespørsel

En kort flytur fra Norge

Budapest kalles Øst-Europas Paris, og er en spennende og vakker by – en av Europas største. Byen byr på en spennende blanding mellom asiatiske og europeiske kulturer. Her kan du bo billig eller eksklusivt, spise godt, oppleve kultur og unne deg spabad for en billig penge. Alt dette en kort flytur fra Norge.

Byen Budapest deles i to av elva Donau; med den mer eksklusive delen Buda på vestre side, og den mer sentrumsnære Pest på den østre siden. Flere broer forbinder de to bydelene og det er enkelt å ta seg mellom de to til fots. Den vakre Széchenyi-broen var første link mellom disse bydelene. Donau renner videre gjennom Bratislava og Wien, og dit kan du faktisk ta båten fra Budapest om du har god tid. Resten av Europa er bare en togtur unna. Det er flere guidede turer å delta på rundt i Budapest; som gruppetur anbefaler  vi en fottur på kveldstid som byr på unike fotomuligheter av Budapests vakre bygninger. Ta også en tur med Millennium Undergound Railway; verdens nest eldste metro-linje.

Byen har storslagen arkitektur, imponerende kirkebygninger og dampende spabad, og det er lett å forstå at den fikk plass på UNESCOs verdensarvliste

Budapest har historie fra romersk tid, og var en gang blant Europas mest betydningsfulle byer. Det tidligere kongelige palasset fra 1200-tallet huser nå to museer og nasjonalbiblioteket. Széchenyi-badet er definitivt verdt et besøk; her finner du 18 bassenger som holder 38 grader året rundt. Et slag sjakk på flytende sjakkbrett mens snøen laver ned i trærne utenfor er en uforglemmelig opplevelse.

Koselige små gater og smug, stemningsfulle puber, koselige hoteller og gode restauranter preger byen

Ungarsk mat er en fusjon av asiatisk mat, fransk, tysk, italiensk og slavisk mattradisjon. Prøv for eksempel fylt csülök (pattegris) eller et utvalg av savanyúság (syltede grønnsaker). Vi anbefaler en mat- og vinsmakingstur rundt i byen! Er du opptatt av shopping finner du alle de store merkene i Deák Ferenc utca. Skal du kjøpe med deg noe hjem kan det være porselen, varer med tradisjonelle broderier, eller ungarsk mat eller vin. Besøk gjerne mathallen som ligger på Pest-siden av Frihetsbroen.

Frister en firmatur til Budapest? La oss i Signaturreise planlegge et event som passer perfekt for deg og ditt reisefølge. Det kan være en faglig tur, eller vi kan ha fokus på teambuliding. I Budapest får vi tilrettelagt alt etter behov og ønsker!

Valuta: Forint
Språk: Ungarsk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: ca 1,7 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til budapest

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Budapest!


Møt våre norsktalende guider i Budapest!

GOURMET WALK I BUDAPEST

Kulinariske opplevelser!

I Budapest legger vi opp til en kulinarisk vandring som avsluttes i en hyggelig lunch

TRABANTBILKJØRING

Teambuilding i Budapest

Den finnes en rekke av aktiviteter i Budapest. Hvorfor ikke kjøre Trabantbiler opp til vingården?

LUNCH PÅ VINGÅRD

Omvisning og prøvesmaking

Besøk en hyggelig familiedrevet vingård hvor dere får omvisning, prøvesmaking og en hyggelig lunch omkranset av vinranker


firmatur til roma

Roma

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Roma

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

3t 10min

DIREKTEFLY

Oslo


Roma

Send Forespørsel

Firmatur til Roma. Vakker og imponerende

Roma er Italias hovedstad, og blir ofte referert som ”den hellige by”. Byen byr på en rekke særegne inntrykk, hvor du kan gå gjennom historien i de mange, interessante gatene. Den er på mange måter et museum i seg selv, og er en av de vakreste og mest inspirerende hovedste der. Opplev din firmatur i denne byen, en tur du sent vil glemme.

 

Få byer kan by på like forbløffende kunst som Roma

Gjennom sin historie har denne byen reist stor vestlig kunst og oppfostret mange historiske kunstnere som har satt sitt preg på byen. Her finner du utrolig mange historiske skatter, deriblant verdens største amfiteater, Colosseum. Det ble bygd i år 80, og er på tross av nedslitte kanter, fortsatt like vakker og imponerende. I det romerske forum finner du de aller fleste sentrale byggene, da dette er fra gammelt av sentrum av Romerriket. I denne byen ligger også den vakreste og mest hellige kirken i hele den katolske verden, Basilica Sancti Petri (Peterskirken). Det historiske sentrum er relativt lite, slik at det er enkelt og lettvint å komme seg rundt og ta  en titt på det man måtte ønske.

Etter 3000 år med byutvikling har Roma blitt en av de mest spennende hovedstedene i Europa

Her kan man leve livet fullt ut med utrolig god mat, verdens beste kaffe, deilig vin og lange netter hvis man ønsker. Roma er kjent for sin spaghetti alla carbonara, hvor du kan forvente pasta laget fra bunnen av og med masse kjærlighet!. Her kan man nyte noe av det beste Italia har å by på av mat og vin, restaurantene er lokale og koselig. Romerne er lidenskapelig opptatt av mye, men kaffe er en av deres spesialiteter. Man kan ikke forlate byen uten en smakebit av nypresset espresso, og kanskje en scoop iskrem fra en av de beste leverandører av iskrem i byen, Giolitti.

I denne byen kan man enkelt gå rundt å nyte de koselige gatene og de pene torgene

Du kan komme over interessante marked, og noen av de mest eksklusive handlegater som byr på Italiensk mote. Romerne er elegante og særegne, og bryr seg mye om kvalitet. På kveldstid vekkes det liv i  gatene og de mange barene og nattklubbene som ligger lett tilgjengelig. Enten man vil nyte en kveld på en finere restaurant eller holde på til sent på kveld, Roma er en by for alle og en ypperlig destinasjon der man kan nyte alt det spennende den har å by på.

Ønsker du å legge din neste firmatur til denne vakre byen? Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt neste firma event etter ønsker og behov.

Valuta: Euro
Språk: Italiensk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 2,6 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 220 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


firmatur til roma

Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk mulighetene for firmatur til Roma!


Det finnes utallige muligheter på opplevelser i Roma

UTROLIG ARKITEKTUR

Opplev Roma!

Vi anbefaler selvfølgelig en guidet tur på sykkel eller til fots. Roma har svært mye å by på når det gjelder museum og storslått arkitektur fra romertiden

LEGG KONFERANSEN TIL ROMA

Bo i byen eller rett utenfor

Roma er en av mange storbyer som egner seg godt for konferanser. Om man ønsker å bo i byen eller ligge litt utenfor er mulighetene mange

OPPLEV DET ITALIENSKE KJØKKEN

Kulinariske opplevelser!

Når man først er i Italia er det et «must» å oppleve det italienske kjøkken hvor den kulinariske opplevelsen henger høyt


Lisboa

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Lisboa

BESTE TID Å REISE

Hele året

VÆRET DER NÅ

REISETID

4t 5m

Direktefly

Oslo


Lisboa

Send Forespørsel

En trendy storby

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og er en fascinerende og innholdsrik by. Den blir sett på som en av Europas mest trendy storbyer og byr på nydelig mat, livlig natteliv, herlige strender og en spennende historie. Her kan en finnes noe for enhver så hvorfor ikke legge din neste firmatur til Lisboa ?

 

Denne byen har rundt 300 soldager i året, så man er nesten garantert et opphold med deilig vær og behagelig temperatur

Byen er lett å like og har et svært behagelig prisnivå. Dens vakre, flislagte gater er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Det har forandret seg til å bli en sjarmerende by hvor man kan oppleve store kontraster  mellom gammel og ung kultur. Byen er kjent for sin gule trikk fra 1800-tallet, som kan ta deg gjennom historien til Lisboa. Det er en 45 minutters rundtur opp, hvor du blir dratt gjennom gamle nabolag og historiske attraksjoner som katedralen og borgen. Byen kan minne litt om San Francisco, med høye bakker og smale gater. På vei ned kan du få duften av nylaget Bacalao, som har lange tradisjoner i Portugal. På sommeren kan du få smaken av nygrillede sardiner og nyte sangria i den varme solen. Maten er særdeles god og består vanligvis av enkle mattradisjoner fra verden rundt.

Hvis du ønsker å oppleve noen av byens særegenheter, er det vakre Belemtårnet og Jeronimosklosteret to fantastiske bygg fra 1500- tallet

Disse er preget av historien til Portugal og viser  noen av de fremste eksemplene på den særegne manuelinstilen. Man kan også nyte late sommerdager i den største parken, Edward VIIs, som har fantastisk utsikt over byen. Shopping i denne byen er gøy og spennende, da den byr på på alt fra de store merkevarehusene til trivelige marked hvor man kan gjøre noen kupp. Gatene rundt Baixa sammen med Chiadodistriktet blir ansett som Lisboa viktigste shoppingdistrikt, og prisene er gjennomsnittlig lavere enn hva vi er vant til.

I tillegg er Lisboa verdenskjent for sitt fantastiske uteliv

Her kan man finne det man måtte ønske, de har alt fra de beste klubbene i Europa til små, trivelige scener hvor man kan høre live musikk. Her kan man raskt komme over fado, som er Lisboas svar på blues sjangeren. Lisboa passer for de aller fleste, og er en perfekt destinasjon for en firmatur. Her kan det legges til rette for gode hotell til en rimeligere pris, god bespisning og fantastiske utflukter i godt vær.

Hørtes denne vakre plassen ut som en destinasjon som kan passe deg og ditt firma?

Vi i Signaturreise hjelper deg gjerne med ditt neste firma event, ta kontakt med oss og vi tilrettelegger aktiviteter, restauranter, faglig arrangementer etter behov og ønsker.

Valuta: Euro
Språk: Portugisisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 535 000
Tidsforskjell: En time bak
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Få tilsendt en skreddersydd katalog & utforsk Lisboa!


Lisboa, opplev denne sjarmerende byen!

FADO SHOW

Middagsshow!

Vi anbefaler alle å se et Fado show når man først er i Lisboa. Gjerne kombinert med en middag

GOURMET WALK

Gode smaker

Hvorfor ikke legge opp til en kulinarisk gåtur hvor man samtidig blir kjent med byen?

MINIBIL SIGHTSEEING

Ny måte å se byen på

Kjør minibiler rundt i Lisboa og se byen fra en ny og spennende side


Praha

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Praha

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

1t 30m

Direktefly

Oslo


Praha

Send Forespørsel

Firmatur til Praha. En storslagen historie

Reis på firmatur til Praha, og nyt byens gode atmosfære og vakre arkitektur. Uansett årstid kan du finne avslapping og gode opplevelser blant brostensbelagte gater, flotte bygninger, yrende folkeliv og Prahas spennende og storslagne historie

 

I Middelalderen var Praha Europas hovedstad

Det unike med Praha er at man kan følge byens utvikling gjennom dens godt bevarte arkitektur fra ulike tidsperioder; jugendstil og barokk, gotisk og neoklassisisme. Praha kalles ofte «byen med de tusen spir», noe utsikten fra den storslåtte borgen Hradčany bekrefter. En spasertur over den 600 år gamle Karlsbroen og rundt i de trange små portrom og smug er en flott opplevelse. Atmosfæren i byen er hyggelig, og du finner fort en vinbar eller restaurant der du kan nyte et godt glass vin eller en lokal øl.

Julemarked


Det er en opplevelse å vandre på plassen ved klokketårnet i Praha under julemarkedet. Da bugner det av spennende mat, drikke og ulik lokal kunst i bodene. Stemningen er topp, kanskje noe av grunnen til at Praha er en favoritt med tanke på juleshopping for nordmenn.

Praha er etter hvert blitt kjent for bra shopping

Krystall og antikviteter finner du i mange sentrumsbutikker, og vil du handle mer moderne og eksklusivt velger du den elegante shoppinggata Parizska. Det generelle prisnivået i Praha er behagelig. Her kan du spise, drikke og more deg uten at det koster deg for mye. Maten i Praha er variert, du kan velge i mange ulike lokale restauranter. Et sikkert valg i løpet av oppholdet, er et måltid med svinekjøtt, kål og knødler samt en lokal tsjekkisk øl! Om du vil heve nivået kan et besøk på Kampa Park ved Karlsbroen anbefales. Restauranten har norske eierinteresser, og utsikten over elva er svært vakker. Restauranten besøkes også av mange celebre gjester, du vil finne et fotogalleri av ulike verdensstjerner som har gjestet stedet.

Kunst

For den kulturinteresserte kan vi også nevne Prahas mange teatre, musikklubber og gallerier. Kjente kunstnere som Franz Kafka, Antonin Dvorak og Milan Kundera kommer opprinnelig fra denne byen. Vi anbefaler et besøk til Prahas statsopera – den vakkert utsmykkede bygningen er en opplevelse i seg selv!

Vi i Signaturreise vet hva Praha har å by på, og hjelper deg gjerne med å planlegge din firmatur hit!

Valuta: Tsjekkisk Koruna
Språk: Tsjekkisk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 1,2 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Vurderer du å legge årets firmatur eller julebord til Praha? Vi kommer med gode tips!


Praha byr på mange gode oppevelser!

TEAMBUILDING I PRAHA

Teambuilding!

Praha byr på utrolig mange aktiviteter. Om det er paintball, rebusløp eller om dere ønsker en tur på øl-sykkel i sentrum. Vi har mange forslag

KULINARISK VANDRING

Klar for lunch?

Da prisnivået er hyggelig i Praha kan de fleste bedrifter unne seg litt ekstra når det kommer til mat og drikke

SOMMER SOM VINTER

Hele året!

Praha er en by som egner seg like godt til en vår, høst eller sommertur så vel som vinter og julemarked


Milano

Hjem  /  Firmatur  /  Europa  / Milano

BESTE TID Å REISE

Fra mars til oktober

VÆRET DER NÅ

REISETID

2t 40m

DIREKTEFLY

Bergen, Oslo og Stavanger


Milano

Send Forespørsel

Kunst, kultur og shopping

Milano er den nest største byen i Italia og må oppleves. Det er en eksklusiv by som betegnes som motens mekka. Denne byen har også mye annet å tilby i form av kunst og kultur, og spesielt god mat. Her kan du få en opplevelse utenom det vanlige, ved å kombinere sol, bad, shopping og ikke minst fotball.

 

Denne moderne metropolen er på mange måter annerledes enn andre italienske byer

Byen er svært elegant og kan tilby de mest fasjonable butikkene i verden. Ved å vandre gatelangs i de små sidegatene kan man finne mindre butikker som er litt snillere mot lommeboken enn de største motehusene. Her kan du også oppleve italiensk historie og arkitektur på sitt beste. Den spektakulære domen, Duomo di Milano, er imponerende og beundringsverdig og absolutt verd et besøk. Den ligger i det geografiske hjertet av hva som en gang var hovedstaden i det romerske keiserriket, noe den viser gjennom skjønnhet og appell som fortsatt driver byen i dag. De byr også selvsagt på en av verdens største severdigheter, nemlig Leonardo da Vincis ”Den siste nattverden”. Her kan du finne både gamle og nye kunstsamlinger som er preget av sterk historie.

AC Milan eller Inter Milano

Hver helg er det duket for fotballkamp på San Siro eller Giuseppe Meazza stadion, enten det er AC Milan eller Inter Milano. Disse to rivalene kan gi deg et minne for livet, da de byr på spennende fotball og en fest uten like. Er du heldig har de kanskje en konsert på stadion i løpet av oppholdet, den har nemlig hatt besøk av flere av de store artistlegendene, som Michael Jackson, David Bowie og Red Hot Chilli Peppers. Skal man hit, så bør man sette av en kveld til å oppleve byens uteliv. Det tilbys alt fra de mest fancy nattklubbene, til små tradisjonelle tavernaer til koselige barer og live musikk.

Den italienske maten er det ikke noe å si på

Man kan ikke besøke Milano uten en smak av italiensk pizza eller iskrem, men de har også mye mer å by på. I byens bohemkvarter kan du finne smale sjarmerende gater, med typiske italienske restauranter. Her kan du få Risotto alla Milanese eller den tradisjonelle gryteretten Cassöula, noe de selvsagt serverer med et glass god vin. Den lokale hvitvinen er ofte et godt valg, men man får også gode rødviner som kommer fra Toscana.

Her kan man nyte firmaturen fullt ut med å kombinere storbylivet med sol og bading

Nærmeste strand ligger ikke langt fra byen og er et populært utfartssted, både for besøkende og lokalbefolkningen. Man kan føle historien og se på skjønnheten ved å vandre rundt i gatene, og slappe av med god mat og vin ved en av de mange trivelige italienske restaurantene i smågatene. Denne destinasjonen er godt tilrettelagt for en firmatur, da den kan legges etter et fotball event eller weekendtur.

Milano må oppleves og er en by man garantert blir forelsket i. Ønsker du og din bedrift en firmatur hit?

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr din firmatur til denne vakre metropolen.

Valuta: Euro
Språk: Italiensk
Styresett: Republikk
Antall innbyggere: 1,4 millioner
Tidsforskjell: Ingen
Tips: Service er som oftest inkludert
Elektrisitet: 230 Volt
Visum: Ikke påkrevd for norske statsborgere
Sikkerhet: Som i storbyer flest


Destinasjoner du kanskje vil like


Utforsk Milano og hva byen kan tilby på din firmatur. Spør oss om en katalog


Milano, en utrolig flott storby!

KOKKEKURS I MILANO

Teambuilding!

Opplev en kulinarisk teambuilding konkurranse i Milano. Det hele ender med at dere nyter måltidet i vakre omgivelser

SHOPPING

Mekka for shopping

Dra innom de kjente motehusene. Her kan du fornye garderoben eller få inspirasjon

EN KULINARISK OPPLEVELSE

God stemning!

Vi sørger for god mat og drikke i hyggelige omgivelser hvor alt ligger til rette for en stemningsfull kveld